O-STA

Telekom Slovenije naročnikom SiOL TV odslej omogoča ogled najpopularnejših filmov in serij ponudnika Pickbox

Ljubljana, Zagreb, 21. septembra - Telekom Slovenije je v ponudbo SiOL TV vključil novo videoteko z vsebinami na zahtevo ponudnika Pickbox. Vodilni slovenski operater je tako prvi v Sloveniji v okviru svoje TV-ponudbe uporabnikom ponudil več tisoč ur Pickboxovih video vsebin, ki vključujejo filme in serije, med katerimi so tudi uspešnice vodilnih hollywoodskih studiev, kot so Pokličite Saula (Better Call Saul), Hiša iz kart (House of Cards), Transparentno (Transparent), Vikingi (Vikings) ipd. Uporabniki SiOL TV, ki imajo komunikator BOX, najdejo videoteko Pickbox na programskem mestu 242. V promocijskem obdobju do 15. oktobra 2015 so vsebine videoteke Pickbox naročnikom SiOL TV na voljo brezplačno.

Videoteka Pickbox naročnikom SiOL TV omogoča neomejen ogled TV-serij in filmov največjih studiev, kot so Disney, ABC, BBC, CBS, ITV, MGM in Sony. Pickbox svojo ponudbo nenehno nadgrajuje z novimi vsebinami, tako da bo uporabnikom SiOL TV ves čas na voljo širok nabor aktualnih filmov in TV-serij, ki si jih lahko v udobju svojega doma ogledajo kadarkoli. V ponudbi SiOL TV so vsebine Pickbox v promocijskem obdobju dostopne brezplačno, od 15. oktobra dalje pa bo mesečna naročnina na programsko opcijo Pickbox znašala 7 evrov. Naročniki omenjene opcije bodo kmalu lahko do videoteke Pickbox dostopali prek TV ter ene dodatne naprave, in sicer prek mobilne aplikacije na mobilnem telefonu ali tablici (Android in iOS) oziroma osebnega računalnika prek spletne aplikacije www.pickbox.si.

Simon Slonjšak, produktni vodja storitev SiOL v Telekomu Slovenije, je ob uvedbi novosti v ponudbo SiOL TV poudaril, da si "v Telekomu Slovenije z različnimi naprednimi funkcijami nenehno prizadevamo, da bi svojim uporabnikom omogočili čim boljšo uporabniško izkušnjo pri spremljanju TV-vsebin. Tako smo s storitvijo Pickbox kot prvi v Sloveniji uporabnikom omogočili dostop do popularnih in kakovostnih vsebin vodilnih svetovnih produkcijskih hiš."

Sanja Božić Ljubičić, izvršna direktorica Pickboxa ob tem pravi: "Ponosni smo, da smo v Telekomu Slovenije našli odličnega partnerja. Prav tako smo zelo zadovoljni, da bo naše sodelovanje gledalcem po vsej Sloveniji ponudilo novo priročno in udobno možnost ogleda premijskih vsebin."

Storitev Pickbox je bila maja 2014 uvedena na Hrvaškem, v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji in Črni gori. Na voljo je na napravah z operacijskima sistemoma iOS in Android, pa tudi v spletni aplikaciji in aplikaciji Smart TV. Pickbox ponuja vsebine vodilnih svetovnih produkcijskih hiš ABC Studios, BBC, CBS, Disney, ITV, MGM in Sony, ki so podnaslovljene v štirih jezikih, vsebine pa so odslej na voljo tudi naročnikom SiOL TV Telekoma Slovenije.

Več informacij o ponudniku vsebin Pickbox najdete na www.pickbox.si, o ponudbi Telekoma Slovenije pa na www.telekom.si.