O-STA

PLATA 2015 - Z nogometom proti diskriminaciji

Spoštovani,

Obveščamo vas, da Četrtni mladinski center Zalog - Čamac, ki deluje v okviru Javnega zavoda Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih (katerega ustanovitelj je Mestna občina Ljubljana), v sodelovanju z Društvom DIH - Enakopravni pod mavrico ter številnimi prostovoljci in podporniki, v nedeljo, 27. 9. 2015, med 9.30 in 19. uro, na šolskem igrišču Osnovne šole Zalog v Zalogu, prireja 16., tradicionalno, družabno - rekreativno prireditev PLATA 2015 - Z nogometom proti diskriminaciji.

Mladi se bodo pomerili na turnirju v malem nogometu in na turnirju v metanju trojk. Otrokom in mladim bodo na voljo športne igre (delavnica presenečenja z EVS prostovoljcem Josejem). Svojo kreativnost bodo lahko sprostili na ustvarjalnih delavnicah (Ustvarjamo s filcem, Leteči zmaji, Grafitiranje). Z delavnico "Sadnica", bomo, z izdelavo osvežilnih sadnih koktejlov in nabodal, poudarili pomen zdrave prehrane. Na dogodku se nam bo pridružil palačinkopek Tim. Dogajanje bo povezoval moderator Rok Kušlan.

Dogodek Plata 2015 - Z nogometom proti diskriminaciji, je namenjen utrjevanju prijateljskih vezi, krepitvi fair play-a in kot pove že ime - sprejemanju drugačnosti predvsem pri mladih.

V primeru dežja, prireditev odpade, o čemer vas bomo obvestili najkasneje v petek 25. 9. do 19. ure.

Za dodatne informacije o samem dogodku se lahko obrnete na koordinatorja Četrtnega mladinskega centra Zalog; Marka Taljana (GSM: 051 659 024) in Doris Novak (GSM: 051 659 023), oziroma pišete na: info@mladizmaji.si.