O-STA

Celovita storitev Mobilna blagajna v ponudbi Telekom Slovenije poenostavlja blagajniško poslovanje

Ljubljana, 22. septembra - Telekom Slovenije s storitvijo Mobilna blagajna uporabnikom omogoča poenostavitev blagajniškega poslovanja z izdajo računov prek mobilne naprave in brezžičnega tiskalnika ter povezavo z e-računovodskim programom v oblaku. Poslovni uporabniki, tako samostojni podjetniki kot mala, srednja in velika podjetja, lahko pri Telekomu Slovenije pridobijo vso potrebno opremo in rešitve za pregledno in stroškovno učinkovito blagajniško poslovanje, ki je ob tem že pripravljeno na uvedbo davčnih blagajn.

Mobilna blagajna, ki jo Telekom Slovenije zagotavlja v sodelovanju s podjetjem Datalab, deluje na tabličnih računalnikih in pametnih telefonih Android ter omogoča sodobno, zanesljivo in prijazno uporabniško izkušnjo blagajniškega poslovanja v pisarni ali na terenu. Storitev namreč povsem nadomešča uporabo paragonskih blokov in omogoča preprosto vodenje poslovanja, uporabniki pa za delo poleg mobilne naprave potrebujejo le mobilni internet in prenosni tiskalnik. Programske rešitve Mobilne blagajne bodo ob prehodu na davčno blagajno brezplačno posodobljene, že sedaj pa Mobilna blagajna omogoča plačila z Moneto.

Telekom Slovenije storitev Mobilna blagajna nudi v dveh paketih, in sicer Mobilna blagajna PANTHEON RA po ceni 10,90 evra in Mobilna blagajna PANTHOEN RC po ceni 14,90 evra na mesec. Osnovni paket Mobilna blagajna PANTHEON RA podpira samostojno delo ene blagajne, napredni paket Mobilna blagajna PANTHOEN RC pa omogoča usklajeno delovanje več blagajn in poslovalnic ter povezavo in izkoriščanje funkcionalnosti pisarne v ozadju. Trenutno poteka posebna akcijska ponudba, v okviru katere imajo naročniki Mobilne blagajne na voljo možnost uporabe storitve brez naročnine do 1. 12. 2015.

V Telekomu Slovenije nudijo tudi naprave in telekomunikacijske storitev, ki jih poslovni uporabniki potrebujejo za uporabo storitve Mobilna blagajna. Nakup tablic in pametnih telefonov Android za uporabo storitve Mobilna blagajna so v ponudbi po akcijskih cenah z vezavo za 12 ali 24 mesecev, medtem ko cena mobilnega tiskalnika računov z zaščitno torbico znaša 85,00 evrov. Internetni dostop uporabnikom zagotavljajo v okviru različnih naročniških paketov, prilagojenih potrebam posameznega podjetja. Telekom Slovenije je storitev Mobilna blagajna uvedel marca letos.

Navedene cene so brez DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na http://ts.si/MobilnaBlagajna.