O-STA

Telekom Slovenije odslej povsem brezskrbno komunikacijo omogoča tudi v paketih za starejše uporabnike

Ljubljana, 23. septembra - Telekom Slovenije odslej povsem brezskrbno mobilno komunikacijo s paketom Penzion Neomejeni omogoča tudi upokojencem in starejšim od 60 let. Novi paket Penzion Neomejeni namreč za 16,95 evra mesečno omogoča neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja ter neomejeno pošiljanje sporočil SMS in MMS. Uporaba mobilnega interneta se obračuna glede na dejansko porabo naročnika, ki pa nikoli ne bo plačal več kot 3 evre na mesec.

Paket Penzion Neomejeni je prilagojen starejšim uporabnikom, ki veliko kličejo tako na številke v mobilnih kot fiksnih slovenskih omrežjih ter si aktivno izmenjujejo sporočila SMS/MMS, medtem ko prenos podatkov uporabljajo zgolj občasno. Tako se prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije v okviru paketa Penzion Neomejeni obračuna zgolj glede na dejansko porabo (tj. 1 cent za 1 MB), vendar nikoli več kot 3 evre na mesec. Hitrost prenosa podatkov se spremeni po 500 MB prenesenih podatkih, in sicer na 64 kb/s v smeri k uporabniku in 64 kb/s v smeri od uporabnika. V tem primeru se z naslednjim obračunskim obdobjem ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, ki jo v svojem mobilnem omrežju zagotavlja Telekom Slovenije.

Paket omogoča hiter mobilni prenos podatkov v vrhunskem omrežju LTE/4G Telekoma Slovenije s hitrostmi do 20 Mb/s v smeri k uporabniku in do 5 Mb/s v smeri od uporabnika, prav tako pa tudi komunikacijo prek tehnologij 3G (UMTS) in 2G (GSM) v prvem omrežju v Sloveniji.

Paket je do 15. novembra 2015 na voljo novim in obstoječim naročnikom, ki so upokojenci ali starejši od 60 let. V Telekomu Slovenije uporabnikom ob omenjenem paketu priporočajo tudi mobitel LG Wine Smart, ki omogoča tako uporabo zaslona na dotik kot tudi klasične tipkovnice in bo v Telekomovih centrih na prodaj že v prihodnjih dneh.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.