O-STA

Jutri odprtje Podjetniškega centra Standard

Velenje, 21. september - Jutri, v petek, 25. septembra, vas ob 17. uri vljudno vabimo na odprtje Podjetniškega centra Standard.


Kot smo vas že obveščali smo s Podjetniškim centrom Standard v Velenju pridobili podjetno, inovativno in spodbudno delovno okolje novo nastalih podjetij, ki bodo na dolgi rok pospeševala nastajanje novih in rast inkubiranih podjetij. S tem bomo v mestni občini Velenje spodbudili razvoj malega podjetništva in posledično pripomogli k pridobitvi novih delovnih mest z višjo dodano vrednostjo. Predvsem pa bomo poskrbeli, da bodo imela mlada podjetja najboljše pogoje za razvoj doma, v Velenju - mestu priložnosti.

Dogodka se bo udeležila tudi generalna direktorica Direktorata za podjetništvo, konkurenčnost in tehnologijo Ministrstva ta gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije dr. Sabina Koleša.

Uro pred uradnim odprtjem, ob 16. uri, bomo v novih prostorih pripravili novinarsko konferenco, na kateri bodo sodelovali župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, direktorica SAŠA inkubatorja Karla Sitar, vodja projekta s strani Mestne občine Velenje Rok Matjaž ter predstavnik projektantov Jure Boček iz podjetja Adesco, d. o. o.

Prijazno vabljeni!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Mestna občina Velenje

Kabinet župana


Aleksandra Forštner, univ.dipl.politolog
Služba za odnose z javnostmi

T: 03/8961 736, F: 03/8961 654

www.velenje.si