O-STA

Avaya pripravila rešitev za srednja in mala podjetja

Avaya Inc. je za letošnje poletje pripravila neverjetno akcijo LAN stikal in telekomunikacijskih strežnikov Avaya IP Office.

Ker se tako pri Avaya Inc., kot pri Optimi, kot enemu izmed večjih poslovnih partnerjev na področju Adriatic regije, zavedajo kako pomembna je pri strankah ( poleg uporabnosti in zanesljivosti) tudi cena, so pripravili neverjetno akcijo LAN stikal serije CAJUN in strežnikov Avaya IP office, ki zadovoljuje potrebe podjetij do 240 priključkov.

Kot so nam sporočili iz Optime, je v Sloveniji vedno večje število uporabnikov, ki zaupajo svojo telefonsko omrežje tehnologiji IP. Le ta se je izkazala za izredno zanesljivo in kvalitetno storitev, ki podjetju dolgoročno prihrani sredstva, ki bi se sicer redno investirala v posodobitve klasičnih telefonskih central.

In zakaj se stranka odloči za Avaya strežnike?

Avaya ima v svojem programu najširši spekter različnih aplikacij, ki so uporabniku prijazne in mu omogočajo hitrejše in boljše delovanje na svojem delovnem mestu. Avaya je tudi sicer v svetu številka ena v tehnologiji klicnih centrov, kontaktnih centrov, multimedijskih sporočil in v tem letu tudi številka ena na področju IP telefonije, so nam še povedali pri Optimi.