O-STA

Z novo aplikacijo CyPeers™ Mail varnost e-pošte enostavna kot lepljenje znamk

29. septembra, 2015 13:30 UTC

Brezplačna mobilna aplikacija obenem olajšuje kazenski pregon hekerjev.

SILICON VALLEY, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)-- Macate Group Corporation (Macate), družba za razvoj programske opreme in mobilne tehnologije, je napovedala izdajo mobilne aplikacije CyPeers™ Mail z uporabniku prijaznimi varnostnimi orodji.

V minulih mesecih so posegi v varnost podatkov prizadeli pomembna trgovska podjetja, vladne uslužbence in celo znane osebnosti, pri katerih je prišlo do vdora v njihove osebne račune. Sedaj pa je uporabnikom Androida® in iPhona® na voljo nov način, da bo njihova strogo zaupna elektronska pošta med prenosom ostala varna.

"Veliko javnih uslužbencev, posameznikov in malih podjetij skrbi varovanje zaupnosti njihove elektronske pošte. Ta aplikacija bo uporabnikom pomagala, da bodo svojim informacijam zagotovili napredno raven varnosti brez, da bi za to potrebovali tehnično znanje," pravi Isaac Daniel - glavni izvršni direktor Macate Group Corp.

Aplikacija CyPeers™ Mail zagotavlja kodiranje spletne pošte na ravni, kot jo uporablja vojska. Spletno pošto in priponke varuje pred kršitvami zasebnosti podatkov in dostopom s strani nepooblaščenih oseb ali naprav.

To revolucionarno aplikacijo je izdal Macatejev Center za inovativne raziskave in razvoj (IRAD) v mestu Miramar na Floridi.

Patentirana oblika e-ovojnice za enostavno uporabo

Aplikacija deluje na podlagi Macatejeve tehnologije SEMPostmark®. Uporablja edinstveno digitalno ovojnico, za katero je prijavljen patent in ki od uporabnika zahteva le preprost 'klik', da zapečati, oznamči in pošlje svoje sporočilo želenemu naslovniku. Elektronsko pismo tako postane pravno zaščiten dokument. S "prelomom pečata" za odprtje digitalne ovojnice prikaže, da je nekdo namerno dostopil do zaščitene komunikacije.

"Po zakon o varovanju zasebnosti elektronskih komunikacij osebi, ki namerno brez nepooblaščeno dostopi do elektronske komunikacije med prenosom ali hrambo, grozijo kazni po kazenskem in civilnem pravu. Aplikacija je edinstveno oblikovana s posebnim namenom, da pomaga pri pregonu nedovoljenega dostopa," je dejal Alberto Interian, pravni svetovalec za Macate Group Corp.

Deluje s priljubljenimi platformami spletne pošte

CyPeers™ Mail je mogoče brez ovir vključiti v priljubljene platforme za elektronsko pošto, kot so denimo G-Mail® in Yahoo®, in si jo je mogoče brezplačno naložiti z Google Play® ali App Store®.

O družbi Macate Group Corporation

Macate Group Corp. (Macate) ponuja celotno paleto storitev razvoja profesionalne programske opreme, razvoja mobilnih aplikacij in svetovalnih storitev za integracijo API, poleg programskih razvojnih paketov (SDK) za naše produkte. Macate razvija najsodobnejše rešitve za pomoč uporabnikom pri upravljanju kompleksnih komunikacij, stikov s strankami, dostave podatkov in uporabniških izkustev.