O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - V soboto Podjetno Velenje

Velenje, 30. september 2015 - Mestna občina Velenje in SAŠA inkubator bosta že drugo leto zapored organizirala prireditev Podjetno Velenje. K sodelovanju smo povabili podjetnike, ki imajo sedež v Velenju, in jim dali možnost, da svoje storitve in izdelke na Titovem trgu brezplačno predstavijo občankam in občanom.

Prireditev, v okviru katere bodo lahko podjetniki predstavili svojo dejavnost, bo potekala
v soboto, 3. oktobra 2015, od 9. do 13. ure na Titovem trgu, ob 10.30 pa bo sodelujoče in obiskovalce pozdravil tudi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič.

Letos smo se odločili, da velenjskim podjetnikom poleg promocije storitev in ponudbe, omogočimo tudi prodajo izdelkov. Na sobotni prireditvi se bodo s svojimi dejavnostmi predstavili Agencija M4, Center Zana, Galactica, Gras-Gruber, Insi - SI-mobil, Invel,
Mega M, Milan Živic, Mladinski servis Velenje, Moda La Luna, Nogavice in perilo Tina, Otroški živ-žav, Petra Žist, Plesno rekreacijski studio Mdance, PLUS prevajanje in svetovanje, PSC Praprotnik, Refleksoterapija, Restavratorstvo Katja Guček, Rile servis, Vlakec.si, Poročni avto.si, Studio JANTAR, Tampotisk, Umstvarjalnica, Vimosa in Zadruga VEZ.

Obiskovalci prireditve si bodo lahko v soboto med drugim ogledali tudi različne modele avtomobilov in telefonij, otroke bodo zabavale maskote risanih junakov, lahko pa bodo sodelovali tudi pri nagradnih igrah.

Prijazno vabljeni v soboto na Titov trg!