O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Županov sprejem za vzgojitelje, učitelje in strokovne sodelavce na področju izobraževanje

Velenje, 2. oktober 2015 - Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič bo v ponedeljek, 5. oktobra, ob 18. uri v Domu kulture Velenje sprejel vzgojitelje, učitelje in strokovne sodelavce s področja izobraževanja v mestni občini Velenje.

Župan se želi, s sedaj že tradicionalnim sprejemom ob mednarodnem dnevu učiteljev, zaposlenim v vzgoji in izobraževanju na poseben način zahvaliti za njihovo prizadevnost ter jim zaželeti veliko uspeha tudi v tem šolskem letu.

Na sprejem smo povabili zaposlene v izobraževalnih institucijah, katerih ustanoviteljica je Mestna občina Velenje, ravnateljico in strokovne delavce Vrtca Velenje ter ravnateljice, ravnatelje, učiteljice in učitelje velenjskih osnovnih šol, Centra za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje, pedagoške delavce Glasbene šole Fran Korun Koželjski Velenje in strokovne delavce Andragoškega zavoda Ljudska univerza Velenje.

Na sprejemu se bo letos z multimedijsko dvojezično gledališko predstavo Sprehodi se v mojih čevljih (Prošetaj u mojim cipelima) predstavilo Bošnjaško mladinsko kulturno društvo. Predstava je nastala v okviru projekta "Jezikanje in igranje za uresničene sanje: jezikovne in gledališke delavnice za krepitev jezikovnih, komunikacijskih in socialnih veščin mladih iz manjšinskih skupnosti v Velenju", financiranega s strani Finančnega mehanizma EGP in Norveškega finančnega mehanizma.

Prijazno vabljeni tudi predstavniki medijev!