O-STA

Prenosi regionalne košarkarske ABA lige odslej ekskluzivno na SiOL TV

Ljubljana, 2. oktobra - Telekom Slovenije je pridobil ekskluzivne pravice za prenose tekem regionalne jadranske košarkarske lige ABA, v kateri nastopajo tudi trije slovenski klubi, in sicer Tajfun, Krka, in Union Olimpija. Tako bodo v sezonah 2015/16 in 2016/17 lahko naročniki SiOL TV spremljali prenose vseh tekem slovenskih klubov, ki nastopajo v ABA ligi, v vsakem krogu pa še vsaj eno dodatno tekmo. Prenose tekem bo kmalu možno spremljati tudi prek TViN-a, torej tudi na računalniku in mobilnih napravah.

Naročniki SiOL TV bodo tekme ABA lige lahko spremljali od sobote, 3. oktobra, dalje, ko bo ob 19. uri na sporedu tekma med Krko in Zadrom, in sicer na programskem mestu 518. V kratkem pa bo naročnikom SiOL TV na voljo tudi aplikacija, ki bo omogočala spremljanje tekem v živo in pregled arhiva že odigranih tekem tako na SIOL TV kot TVIN-u. Prek TViN-a bodo tekme ABA lige lahko z doplačilom spremljali tudi ostali uporabniki interneta v Sloveniji.

V 14. sezoni mednarodne košarkarske klubske lige ABA sodeluje 14 klubov iz Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Madžarske, Makedonije, Črne Gore, Srbije in Slovenije. V ligi se bodo pomerile ekipe: Budućnost VOLI, Cedevita, Cibona, Crvena zvezda Telekom, Igokea, Krka, Mega Leks, Metalac Farmakom Valjevo, MZT Skopje Aerodrom, Partizan NiS, Sutjeska, Tajfun, Union Olimpija in Zadar.

Več informacij o ponudbi SiOL TV Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

-###-