O-STA

Nogometnim navdušencem je odslej na voljo digitalni album Prve lige Telekom Slovenije

Ljubljana, 2. oktobra - Nogometni navdušenci lahko od danes dalje elitno slovensko nogometno tekmovanje Prva liga Telekom Slovenije spremljajo tudi s pomočjo digitalnega albuma Prve lige Telekom Slovenije. V digitalnem albumu, ki je na voljo na spletni platformi www.prvaliga.si/album, lahko ljubitelji nogometa zbirajo virtualne sličice nogometašev, ob tem pa so jim na voljo tudi drugi podatki o tekmah in klubih, ki nastopajo v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Marcos Tavares, Andraž Šporar, Blaž Vrhovec, Nejc Skubic in ostali junaki prvoligaških zelenic bodo tako zaživeli tudi na računalnikih, tablicah in pametnih telefonih. Tiste, ki bodo album zapolnili, čakajo praktične nogometne nagrade.

Digitalni album, v katerem sodeluje vseh deset klubov Prve lige Telekom Slovenije, skupno vključuje 191 različnih virtualnih sličic oz. kartic nogometašev, trenerjev in pokala, ki ga osvoji zmagovalec Prve lige Telekom Slovenije. Navijači in ljubitelji nogometa lahko sličice zbirajo in si jih med seboj izmenjujejo prek brezplačne spletne platforme www.prvaliga.si/album.

Digitalni album je zasnovan tako, da zbirateljem sličic vsake štiri ure od prve prijave ponudi novih pet sličic, ki jih uporabniki zbirajo tako, da opravijo enostavne naloge. Dodatne sličice lahko zbiratelji pridobijo tudi na druge načine, in sicer tako, da jih menjajo z drugimi uporabniki ali pa na primer uporabijo katero od posebnih promocijskih kod, ki jih bosta podeljevala Telekom Slovenije in Nogometna zveza Slovenije (NZS). Menjava sličic med zbiratelji je enostavna, saj se podvojene kartice uporabnikom samodejno nalagajo v posebnem zavihku "Menjave", preko katerega si lahko nato vsak uporabnik sličice izmenja z ostalimi.

"Z digitalnim albumom Prve lige Telekom Slovenije nogometnim navdušencem omogočamo nov način spremljanja Prve lige in izmenjavo sličic z drugimi navijači, hkrati pa jim želimo na ta način še bolj približati in podrobneje predstaviti nogometaše in klube, ki nastopajo v Prvi ligi. Digitalni album je tudi priložnost za klube, da okrepijo svojo povezanost z navijači v digitalnem okolju. Verjamemo, da bo digitalni album kot dopolnitev marketinških aktivnosti, ki jih izvajajo klubi in NZS, med slovenskimi ljubitelji nogometa odlično sprejet. Načrtujemo, da bomo v drugem delu sezone izdali tudi digitalni album ob 25. obletnici Prve lige Telekom Slovenije," pravi Niko Kušar, vodja Službe za tržno komuniciranje v Telekomu Slovenije, ki projekt izvaja skupaj z Nogometno zvezo Slovenije in vsemi prvoligaškimi klubi.

Prvih 500 zbirateljev, ki bodo zbrali vse sličice, bo prejelo plakat s podobo svojega najljubšega kluba, med vsemi, ki bodo do 31. januarja 2016 zbrali vse sličice, pa bodo izžrebali 50 nagrajencev, ki bodo prejeli drese svojega najljubšega kluba. Vsak prvoligaški klub bo prispeval 5 dresov.

-###-