O-STA

Adria Tehnika na vodilnem evropskem sejmu

Letalska industrija zahteva odzivnost, sledenje visokim standardom, brezkompromisno varnost ter storitve visoke konkurenčnosti, ugodne cene in hitre rešitve. To vedo tudi v slovenskem podjetju Adria Tehnika, ki se bo med 13. in 15. oktobrom predstavilo na sejmu MRO Europe, v Londonu.

Med najpomembnejšimi akterji industrije MRO

Vodilni evropski sejem področja združuje najpomembnejše akterje industrije MRO. Povezuje glavne letalske prevoznike, operaterje, dobavitelje, proizvajalce originalne opreme, ponudnike vzdrževanja letal in strokovnjake iz industrije, ki skupaj raziskujejo in oblikujejo področje vzdrževanja letal. "Slovensko podjetje se bo predstavilo s svojim lastnim razstavnim prostorom na osrednji lokaciji in se s tem postavilo ob bok številnim znanim imenom letalske industrije. Strokovnjaki s področja vzdrževanja letal pregovorno predstavljajo majhno skupnost, kjer se vsi poznajo med seboj. Prav zaradi tega je od vseh marketinških orodij še najpomembnejši osebni stik. Udeležba na tovrstnih dogodkih je zelo pomembna, hkrati pa ne gre zanemariti našega dobrega imena, ki se širi od stranke do stranke." je pred odhodom na sejem povedal glavni izvršni direktor Adria Tehnike Maksimiljan Pele.

Zaključili pregled in vzdrževanje že 1000. letala

Konferenco in sejem bo po ocenah obiskalo kar 5.000 udeležencev iz več kot 80 držav, ki si bodo lahko ogledali najnovejše izdelke in vrhunsko tehnologijo za izboljšanje učinkovitosti in nižanje operativnih stroškov. V Adrii Tehnika so številnim svetovnim letalskim družbam v pomoč z vzdrževanjem, podporo, odpravljanjem napak in poškodb. Podjetje nudi linijsko in bazno vzdrževanje, strukturalne preglede in modifikacije letal. Delo zaposlenih zajema vse od pregleda in menjave vitalnih delov in komponent, večjih strukturalnih pregledov (ki zajemajo pregled kril, motorja, podvozja in trupa), na 6 ali 12 let pa letalo skoraj popolnoma razstavijo. Tako so letošnje leto, ob svoji 5. obletnici, zaključili pregled in vzdrževanje že 1000. letala, skrbijo pa za več kot 50 strank iz treh kontinentov.