O-STA

18. Manufacturing World Osaka se je zaključil najbolj uspešno doslej!

Sejma se je udeležilo 1063 razstavljavcev in 42.216 obiskovalcev - to je novi rekord

OSAKA, Japonska - Reed Exhibitions Japan Ltd., največji organizator sejmov na Japonskem, je sporočil, da se je 18. Manufacturing World Osaka, ki je potekal od 7. do 9. oktobra letos na razstavišču INTEX Osaka in je največji poslovni sejem za predelovalno industrijo na severnem Japonskem, zaključil izjemno uspešno, saj je pritegnil 1063 razstavljavcev in 42.216 obiskovalcev z vsega sveta.

"18. Manufacturing World Osaka je bil zelo uspešen in atmosfera je bila izjemno vznemirljiva, saj so povsod na prizorišču potekali aktivni poslovni sestanki," je dejal Takeshi Fujiwara, direktor sejemske dejavnosti pri podjetju Reed Exhibitions. "V imenu organizatorjev sejma se zahvaljujem vsem razstavljavcem, obiskovalcem, govornikom in medijem...in vsem sodelujočim. Zelo smo veseli, da smo zabeležili največje število razstavljavcev in obiskovalcev v 18-letni zgodovini sejma. Še naprej si bomo prizadevali, da podjetjem nudimo trdno platformo in da pritegnemo pomembne strokovnjake z vsega sveta."

Število obiskovalcev predstavlja skupno število obiskovalcev dveh sejmov, 18. Manufacturing World Osaka in 3. Highly-functional Material World Osaka.

Glavni poudarki

l 14-odstotno povišanje števila razstavljavcev: 1063 razstavljavcev leta 2015 v primerjavi z 932 razstavljavci leta 2014

Čeprav je bilo že leta 2014 največ razstavljavcev v takrat 17-letni zgodovini sejma, se je število razstavljavcev leta 2015 zopet povečalo, in sicer na 1063.

l Največ tujih razstavljavcev doslej, 181, predstavilo najnovejše mednarodne trende

Doslej največje število razstavljavcev (181) izven Japonske - s Kitajske, Nemčije, Hongkonga, Indije, Indonezije, Južne Koreje, Singapurja, Tajvana, Tajske, ZDA in Vietnama - se je prišlo predstaviti na japonski trg.

Kitajska, Južna Koreja, Tajvan in Tajska so imele tudi svoje nacionalne paviljone, ki so postali stičišča, na katerih najbolj napredne tehnologije v Aziji ustvarjajo najnovejše mednarodne trende.

Vse večja globalizacija in okrevanje japonskega gospodarstva sta prispevala k živahnim izmenjavam med mednarodnimi razstavljavci in japonskimi obiskovalci. Ocenjujemo, da se bo trend nadaljeval tudi v letu 2016.

Serija Manufacturing World v 2016

Datum naslednjega sejma Manufacturing World leta 2016 je določen. Naslednji sejem se vrača aprila 2016, in sicer v Nagoji, ki je tudi eden izmed centrov japonske predelovalne industrije. 1. Manufacturing World Nagoya, dolgo pričakovani sejem japonske predelovalne industrije, bo tako prvič potekal aprila 2016.

Za razstavljavce: glede na veliko zadovoljstvo razstavljavcev in dejstva, da jih je večina že rezervirala razstavne prostore za leto 2016, je na voljo le omejena površina razstavnih prostorov. Če bi radi razstavljali, kontaktirajte upravo sejma in še danes rezervirajte svojo stojnico.

Program sejma v letu 2016

Izdaja Nagoja

Datum: 19. - 21. april 2016

Prizorišče: Portmesse Nagoya, Japonska
http://www.japan-mfg.jp/en/nagoya/

Izdaja Tokio

Datum: 22. - 24. junij 2016

Prizorišče: Tokyo Big Sight, Japonska
http://www.japan-mfg.jp/en/

Izdaja Osaka

Datum: 5. - 7. oktober 2016

Prizorišče: INTEX Osaka, Japonska

http://www.japan-mfg.jp/en/osaka/

Kontakt
Reed Exhibitions Japan Ltd.
Kenichi Matsumoto (Mr.), Yifan Wang (Ms.)
Uprava sejma Manufacturing World
matsumotok001@japan-mfg.jp
TEL: +81-3-3349-8519