O-STA

Mladi zmaji aktivno v jesenske počitnice!

Ljubljana, 20. 10. 2015 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa mladih tudi med letošnjimi jesenskimi počitnicami organiziramo aktivnosti za mlade Ljubljančane in Ljubljančanke, stare med 10 in 18 let.

Kaj pripravljamo tokrat? Ogled kinopredstave Moja sestra suhica v Kinodvoru, športno dogodivščino v Športnem centru Urban Roof, voden ogled po Živalskem vrtu Ljubljana, raziskovanje po Hiši eksperimentov in preizkušanje mikrofonov na Radiu Študent. Za piko na i pripravljamo še Avanturo za punce - tridnevni tabor za dekleta med 12. in 17. letom na čarobnem Jezerskem. Avantura za punce bo namenjena pridobivanju novih kulinaričnih spretnosti, osvajanju bližnjih hribov, sproščanju in ustvarjanju ter iskanju odgovorov na izzive odraščanja, udeleženke pa bodo prejele tudi simbolične darilne paketke za osebno nego, , ki jih je doniralo podjetje Stillmark d. d. o.

Za vse aktivnosti je potrebna predhodna prijava v najbližjem Četrtnem mladinskem centru:

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 73, www.bezigrad.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www.crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www.siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Zaloška 220, www.zalog.mladizmaji.si.

Ob aktivnostih, ki se bodo odvijale na prostem, bodo vzporedno potekale tudi aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog, ki bodo v času počitnic odprti od ponedeljka, 26. oktobra do petka, 30. oktobra 2015 od 14. do 19. ure. Aktivnosti v Četrtnih mladinskih centrih bodo za udeležence brezplačne, za izlete in tabor pa bomo pobirali simbolične prispevke.

Za dodatne informacije o posameznih aktivnostih se lahko obrnete na koordinatorja počitniških aktivnosti, Simona Rajšpa, ki je dosegljiv na telefonski številki 051 659 027, vsak delavnik med 11. in 19. uro, ali pišite na info@mladizmaji.si.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni podpori MDDSZEM in URSM MIZŠ.