O-STA

Družba American Farmland Company določila ceno za prvo javno ponudbo delnic

NEW YORK --(BUSINESS WIRE)-- Družba American Farmland Company (v nadaljevanju: družba) je napovedala prvo javno ponudbo šestih milijonov navadnih delnic po ceni osem dolarjev na delnico. Pričetek trgovanja je napovedan za 20. oktober 2015, in sicer na NYSE MKT LLC pod oznako AFCO. Družba je odkupnikom primarne izdaje delnic omogočila 30-dnevno možnost nakupa do 900.000 dodatnih navadnih delnic po ceni prve javne ponudbe a brez odkupniškega popusta. Ponudba se bo predvidoma sklenila 23. oktobra 2015 in je predmet običajnih sklenitvenih pogojev.

Družba namerava prihodek od izdaje uporabiti za poplačilo 25 milijonov dolarjev dolga ter za splošne podjetniške namene in obratna sredstva, med drugim za financiranje kapitalskih odhodkov svojih obstoječih kmetij.

Deutsche Bank Securities, Citigroup, Raymond James, RBC Capital Markets in FBR skupaj organizirajo izdajo. Janney Montgomery Scott, Oppenheimer & Co. in Wunderlich delujejo kot soupravitelji.

Ponudba teh vrednostnih papirjev se izvaja zgolj s pomočjo prospekta. Ko bo na voljo, bo kopijo končnega prospekta za ponudbo moč dobiti pri: Deutsche Bank Securities Inc., 60 Wall Street, New York, NY 10005-2836; Prospectus Group, Telefon: (800) 503-4611, E-mail: prospectus.cpdg@db.com; Citigroup, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717; Broadridge Financial Solutions, Telefon: (888) 603-5847, E-mail: prospectus@citi.com; Raymond James & Associates, 880 Carillon Parkway, St. Petersburg, FL 33716; Syndicate, Telefon: (800) 248-8863, E-mail: syndicate@RaymondJames.com; RBC Capital Markets, Three World Financial Center, 200 Vesey Street, 8. nadstropje, New York, NY 10281; Equity Syndicate, Telefon: (877) 822-4089, E-mail: equityprospectus@rbccm.com; FBR Capital Markets & Co., 1300 Seventeenth Street North, Arlington, Virginia 22209; Syndicate Prospectus Department, Telefon: (703) 312-9500, E-mail: prospectuses@fbr.com.

Ameriška Komisija za vrednostne papirje (SEC) je 19. oktobra 2015 potrdila registracijsko izjavo na obrazcu S-11, povezano s temi vrednostnimi papirji. Ta izjava za javnost ne predstavlja ponudbe za prodajo ali napeljevanja k nakupu katerega od ponujenih vrednostnih papirjev. Prav tako prodaje teh vrednostnih papirjev ne bo v nobeni državi ali področju, kjer bi bili takšna ponudba, napeljevanje ali prodaja nezakoniti brez predhodne registracije ali upravičenosti, kot jih zahteva zakonodaja o vrednostnih papirjih katere od teh držav ali področij.

O družbi American Farmland Company

American Farmland Company je notranje upravljan nepremičninski investicijski sklad in Marylandska korporacija, ki se osredotoča na lastništvo in pridobivanje raznolikega portfelja visokokakovostnih kmetijskih zemljišč. Gre za zrele stalne kmetije, zemljišča s specializiranimi pridelki in zelenjavo, zemljišča s pridelki za množično porabo ter projekte za razvoj kmetijske zemlje, ki se nahajajo v izbranih glavnih kmetijskih območjih po vseh ZDA. Portfelj družbe trenutno sestoji iz 18 kmetij na obeh obalah ZDA, kakor tudi v koruznem pasu in v delta regijah in zajema 16.136 bruto hektarjev kmetijskih zemljišč z več kot 21 glavnimi vrstami kmetijskih pridelkov (skupaj približno 40 podvrst).

Izjave o prihodnosti

Pričujoča izjava za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, kot so opredeljene v zveznih zakonih o vrednostnih papirjih, vključno z izjavami, povezanimi s sklenitvijo prve javne izdaje in pričakovano uporabo neto prihodkov iz nje. Te napovedne izjave so predmet tveganj in negotovosti, zaradi katerih se lahko dejanski rezultati bistveno razlikujejo od tistih, nakazanih v izjavah o prihodnosti. Med pomembne dejavnike, ki bil lahko povzročili bistven odmik dejanskih rezultatov od naših pričakovanj, spadajo: zadovoljitev običajnih sklenitvenih pogojev, povezanih s prvo javno izdajo; kapitalsko tržna tveganja in vpliv splošnih ekonomskih in panožnih pogojev, kakor tudi druga tveganja in negotovosti, podrobno navedene v registracijski izjavi družbe na obrazcu S-11, dopolnjeni in vloženi pri Komisiji za vrednostne papirje, ter druga tveganja, opisana v dokumentih, vloženih pri komisiji. Ni mogoče zagotoviti, da bo prva javna izdaja sklenjena pod pričakovanimi pogoji oziroma da bo sploh sklenjena. Ne gre se nekritično zanašati na te napovedne izjave, ki veljajo samo na dan tega obvestila za javnost. Namen teh izjav o prihodnosti je govoriti samo o stanju v obdobju, ko so podane in ne zavezujemo se k njihovemu posodabljanju v primeru novih informacij ali prihodnjih dogodkov.

Izvorna različica besedila je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20151019006698/en/


Kontakti
American Farmland Company
Lindsey Sichel, 212-484-3056
Vodja administracije in trženja
lindsey.sichel@americanfarmlandcompany.com
Vir: American Farmland Company