O-STA

Postani prostovoljec v Četrtnem mladinskem centru Javnega zavoda Mladi zmaji!

Ljubljana, 21. 10. 2015 - V Javnem zavodu Mladi zmaji - Centru za kakovostno preživljanje prostega časa mladih tudi v letošnjem šolskem letu vabimo v svoje aktivnosti nove prostovoljce in prostovoljke.

Četrtni mladinski centri (Bežigrad, Črnuče, Šiška in Zalog) Javnega zavoda Mladi zmaji otrokom in mladim nudijo varne prostore, kjer se lahko med seboj srečujejo in aktivno ter organizirano preživljajo svoj prosti čas. Naši obiskovalci imajo možnost udeležbe na brezplačnih aktivnostih. Omogočamo jim učno pomoč, neformalno druženje, tabore, izlete, uporabo računalnikov, interneta, igranje namiznega tenisa, namiznega nogometa in udeležbo na drugih športnih aktivnostih, v času počitnic organiziramo tudi dodatne dejavnosti na prostem. Zaradi kakovostnejše izkušnje mladih, ki obiskujejo naše centre, redno sodelujemo s številnimi zadovoljnimi prostovoljci, med katere vabimo tudi vas. Imate tudi željo po razvijanju projektov skupaj z mladimi? Vabljeni k Mladim zmajem!

Če vas naša ponudba zanima, pošljite vašo kratko predstavitev in nam napišite, zakaj si želite opravljati prostovoljno delo pri nas na elektronski naslov mladinskega centra, v katerem želite opravljati prostovoljno delo:

cmc.crnuce@mladizmaji.si

cmc.zalog@mladizmaji.si

cmc.siska@mladizmaji.si

cmc.bezigrad@mladizmaji.si

Za dodatne informacije o aktivnostih se lahko obrnete na koordinatorja prostovljcev Aleša Susmana, na telefonsko številko 051 659 026 ali pišete na ales.susman@mladizmaji.si, vsak delavnik med 11. in 19. uro. Naše aktivnosti lahko spremljate na spletni strani www.mladizmaji.si.

Pridružite se nam, veseli bomo skupnega sodelovanja!

Program Javnega zavoda Mladi zmaji - Centra za kakovostno preživljanje prostega časa mladih finančno omogoča ustanoviteljica Mestna občina Ljubljana in ob delni finančni podpori MDDSZEM in URSM MIZŠ.