O-STA

Martinov večer na Brdu; sobota, 7. november 2015 ob 18.30

Vabimo vas na tradicionalno jesensko gurmansko razvajanje
ob žlahtni kapljici in sproščenem vzdušju.

MARTINOV MENI

Juhica iz češnjevega fižola s peno in drobtinami domače kmečke šunke
Krema iz muškatne buče v briošu
**
Mariniran postrvji file v kozarčku z začimbami
Dimljena postrv v solatki s toplo krompirjevo peno in
carpaccio sveže postrvi v žemljici z jabolčno redukcijo
**
S sladkim krompirjem polnjen žlikrof na raguju iz svežih račjih prsi s portskim vinom,
Flambirana račja jetra na kostanjevem pireju
**
Rožnato pečen hrbet brdskega damjaka ob narastku rdečega zelja
Pire korena cvetače, listki brstičnega ohrovta,
Zdrobov štrukeljc, polnjen z rumenim korenjem in grozdnim želejem
**
Hruškina čežana na drobtinah kostanjevega karamela,
s sladoledom temne čokolade in beljakovim šamom


Bogat Martinov meni bodo povezala vina VERUS iz Ormoža


Meni: 43 € na osebo
Cena vključuje večerjo, vino, živo glasbo in vodenje programa.


Pridružite se nam na večeru izbranih okusov

Ob tej priložnosti smo za vas pripravili posebno ponudbo "Martinovo razvajanje za dva" z ugodno namestitvijo v Hotelu Brdo.

Informacije in rezervacije:
T: 041 759 176 E: zlatko.sparakl@brdo.si W: www.brdo.si