O-STA

Podjetje Printronix prodaja proizvodno linijo Thermal/AIDC podjetju TSC Auto ID Technology

IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Printronix Inc., vodilno podjetje na svetovnem trgu, ki se ukvarja z rešitvami za industrijsko tiskanje, danes objavlja, da je sklenilo sporazum o prodaji svojega podjetja Thermal/AIDC podjetju TSC Auto ID Technology Co., Ltd. (TWSE: 3611.TWO)

Podjetje TSC bo pridobilo vse pravice intelektualne lastnine in blagovne znamke za naslednje proizvodne linije podjetja Printronix: stacionarni in mobilni industrijski toplotni tiskalniki, preverjanje črtne kode, radiofrekvenčna identifikacija (RFID) in PrintCart, ki bodo po zaključku delovale kot samostojno podjetje, imenovano Printronix Auto-ID Inc.

"Naša strategija, ki je usmerjena k pospeševanju potenciala rasti proizvodne linija Thermal podjetja Printronix in ponujanju večje izbire rešitev za podjetja naših strank, je pripeljala do naše odločitve, da podjetju TSC Auto ID prodamo podjetje Thermal. Glede na moč podjetja TSC pri razvoju tehnologije avtomatske identifikacije in zajema podatkov (AIDC), širok portfelj njegovih izdelkov, sposobnost širjenja območja trženja, zlasti v Aziji in sposobnost, da zagotovi ekonomijo obsega znotraj nabavne verige, je bila izbira podjetja TSC Auto ID samoumevna," pravi Werner Heid, glavni izvršilni uslužbenec podjetja Printronix.

"Prevzem podjetja Printronix Thermal/AIDC odpira velikansko priložnost za oba podjetja, njune partnerje in bazo končnih uporabnikov," pravi Sam Wang, predsednik podjetja TSC Auto ID. "Ti dve podjetji imata dopolnilne dejavnosti glede izdelka, tržnih poti in tehnologije. Priznana odličnost podjetja Printronix na področju industrijskega tiskanja je optimalno dopolnilo močni bazi podjetja TSC pri namiznem tiskanju. Poleg tega bo moč podjetja Printronix v državah Severne, Srednje in Južne Amerike ter v državah Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike pomagala obema podjetjema pri pospešeni rasti na področju teh držav. Zelo smo navdušeni nad pridružitvijo novim članom ekipe in ustvarjanjem širše ponudbe, ki bo bolj konkurenčna za obe bazi strank."

Zadržano podjetje bo poslovalo kot Printronix, LLC, in se bo osredotočilo na našo bistveno pritisno tehnologijo, ki je podjetju Printronix omogočila, da zadrži vodilni položaj na svetovnem trgu.

Heid je dodal, "Prodaja podjetja Printronix Thermal bo omogočila največ poslovnih priložnosti za preostalo poslovanje s pritisnim tiskanjem, ki bo še naprej ponujalo pomembno vrednost glede vrhunske zanesljivosti, najnižje cene delovanja, preprosto ravnanje z mediji in vključevalo "zelene" ugodnosti za okolje. Razen tega nam prodaja omogoča, da razvijamo partnerstvo s podjetji naših strank in izkoristimo svojo intelektualno lastnino za širitev ponudbe izdelkov in storitev na sosedne trge tiskalnikov ter da investiramo v nove priložnosti, ki se pojavljajo na področju industrijskega tiskanja."

Predvideni zaključek prenosa je januarja 2016.

O podjetju Printronix, Inc.

Printronix je vodilno podjetje na svetovnem trgu rešitev industrijskega tiskanja, ki ponuja široko izbiro izdelkov, ki so pridobili največje zaupanje na trgu ultra-zanesljivih tiskalnikov, priborov, storitev in delov za okolja, ki zahtevajo visoko zanesljivost in nizko ceno tiskanja. Podjetje ponuja dve blagovni znamki, ki sta pridobili največje zaupanje na trgu, in sicer Printronix in TallyGenicom, ki sta znani med proizvajalci, distributerji, trgovci na drobno, bančniki, zdravstvenimi ustanovami, vladnimi ustanovami in drugimi podjetji po vsem svetu. Kombinirani portfelji vključujejo matrične, toplotne in RFID tiskalnike najvišje kakovosti. Podjetje Printronix s sedežem v mestu Irvine, Kalifornija je bilo ustanovljeno v letu 1974. Za več informacij obiščite Printronix.com, Twitter, LinkedIn ali Facebook.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Stiki

Printronix Inc.
David Espinosa
višji direktor korporativni marketing
+1 714-368-2559
despinosa@printronix.com

Vir: Printronix Inc.