O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco

Spoštovani!


Snovanje idej, projektov in zamisli ni enostavno. Še težje pa jih je predstaviti in uresničiti, saj je za to največkrat potrebna finančna, materialna in strokovna podpora.

Od januarja je na spletnih straneh www.agencija41.si na voljo novo orodje poslovanja, ki naj bi v prihodnje soustvarjalo poslovne odnose med iskalci in ponudniki sponzorstev. Poimenovali smo ga Borza sponzorstev, njena osnovna naloga pa je povezovanje ustvarjalcev z najrazličnejših področij in podjetij, ki želijo sponzorsko ali donatorsko sodelovati pri uresničitvi določenega projekta.

Borza sponzorstev je zasnovana transparentno in demokratično, trenutno se odvija na spletu, kjer se iskalci sponzorstev in ponudniki lahko svobodno srečujejo ter spoznavajo.

Glede na interese lahko podjetja izbirajo med projekti s področja kulture, športa, znanosti, dobrodelne dejavnosti, zdravstva, ekologije ... Nabor ponudbe jim je lahko v oporo pri snovanju sponzorskih akcij oziroma celostne sponzorske strategije podjetja, zavedamo pa se, da je potrebno veliko časa in prizadevanj, da Borza dejansko zaživi. Upamo, da tudi z vašo pomočjo.

Vabimo vas, da Borzo sponzorstev pobližje spoznate na novinarski konferenci, v sredo, 25. 04. 2001 ob 12.00 v Rdečem salonu Grand hotela Union v Ljubljani.

V želji, da bi tudi z vašo pomočjo Borza pripomogla k uveljavljanju sponzorstva kot polnovrednega orodja poslovanja, vas prisrčno pozdravljava,