O-STA

Telekom Slovenije odslej omogoča ogled TV-vsebin za 7 dni nazaj, uporabnikom na voljo tudi nova mobilna aplikacija Daljinec+

Ljubljana, 19. novembra - Telekom Slovenije je z današnjim dnem kot prvi slovenski operater uporabnikom omogočil spremljanje TV-vsebin kar do 7 dni nazaj. Navedena možnost je na voljo naročnikom izbranih paketov, ki vključujejo storitve SiOL TV. Ob tem je Telekom Slovenije za naročnike SiOL TV pripravil še eno novost, in sicer mobilno aplikacijo Daljinec+. Mobilna aplikacija Daljinec+ uporabnikom omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo televizije neposredno prek mobilnega telefona ali tablice, poleg tega aplikacija uporabnikom med drugim ponuja tudi informacijo o dvajsetih najbolj gledanih TV-programih na SiOL TV v danem trenutku. Aplikacija Daljinec+ je uporabnikom na voljo brezplačno.

Storitev Ogled nazaj je Telekom Slovenije uporabnikom ponudil poleti 2012 in je vključena v vse novejše pakete SiOL TV, med drugim tudi v vse pakete TopTrio. Tako ima brezplačen dostop do nje že skoraj 80 % uporabnikov SiOL TV. Trenutno lahko uporabniki SiOL TV storitev Ogled nazaj za 7 dni uporabljajo na TV-zaslonih in računalnikih v okviru paketov TopTrio B, TopTrio C, TopDuo TV, TopTrio Mega HD, TopTrio, TopTrio Plus, TopTrio HBO, TopTrio optika in Modri (za ostale pakete velja Ogled nazaj za 3 dni), kmalu pa bo na voljo tudi na mobilnih napravah. Storitev Ogled nazaj za 7 dni je uporabnikom SiOL TV na voljo prek komunikatorja BOX in storitve TViN.

V pomoč pri odločitvi, kaj in kdaj bodo naročniki gledali na SiOL TV, je na voljo nova mobilna aplikacija Daljinec+. Ta uporabnikom olajša pregled TV-vsebin, ob tem pa vsebine priporoča glede na dosedanje uporabniške navade ter glede na priljubljenost med ostalimi uporabniki. Tako aplikacija uporabnikom nudi tudi informacijo, katerih dvajset TV-programov je v danem trenutku najbolj gledanih. Mobilna aplikacija Daljinec+ je brezplačna, uporabniki pa si jo lahko na mobilno napravo prenesejo s spletne trgovine Google Play (za naprave Android) ali Apple Store (za naprave iOS).

Uporabniki lahko komunikacijo za vso družino povežejo v enem samem paketu - paket Modri vključuje brezskrbno mobilno telefonijo ter 3 GB prenosa podatkov z možnostjo dokupa dodatnih 10 GB prenosa podatkov za samo 3 evre na mesec v akcijski ponudbi. Ob tem paket omogoča neomejeno fiksno telefonijo, zanesljiv internet s hitrostjo do 100 Mb/s ter televizijo z več kot 215 TV-programi, med njimi 40 v HD-kakovosti. Akcijska ponudba velja do 31. januarja 2016.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.