O-STA

Dosežki ob koncu leta 2015: ClinicAll ocenjuje izjemno uspešno leto

Samo še nekaj tednov in bogato leto 2015 se bo počasi izteklo. To je čas, ko ClinicAll usmeri kritičen pogled na poslovni napredek v preteklem letu. Leto 2015 je bilo za ClinicAll še posebej uspešno. Med drugim je podjetje opremilo dve prestižni kliniki v Nemčiji s svojo najsodobnejšo tehnologijo. ClinicAllu je uspelo za stranke pridobiti več mednarodnih klinik in bolnišnic, v katerih bo nameščena naša najsodobnejša informacijska tehnologija: med našimi novimi strankami je bolnišnica v Sloveniji, klinika v Španiji in bolnišnica v Savdski Arabiji (Rijad), ena največjih in hitro rastočih bolnišničnih verig na Bližnjem Vzhodu. Samo bolnišnica v Rijadu ima kapaciteto 210 postelj, ki bodo v kratkem neposredno povezane s sodobnim medijskim svetom.

Poleg tega je ClinicAll sklenil novo partnerstvo z vodilnim kanadskim ponudnikom informacijske tehnologije za zdravstvo, ki nudi podporo več kot 700 klinikam, bolnišnicam in zdravstvenim zavodom v Quebecu in širše. To je torej zelo vzpodbuden signal za nadaljnje mednarodno širjenje v naslednjem letu.

"Ob tej priložnosti, ko sporočamo dobre novice, bi se radi toplo zahvalili strankam in poslovnim partnerjem za njihovo podporo. Želimo vam čudovite in sproščujoče božično-novoletne praznike in predvsem veliko zdravja v novem letu."

PS: Za konec bi vam radi predstavili še našo uspešno udeležbo na letošnjem glavnem dogodku s področja upravljanja z zdravjem na svetu, Medica.

Če si želite ogledati naš predstavitveni filmček, preprosto kliknite na eno izmed spodnjih povezav:

› ClinicAll Medica-Film

› Obiščite ClinicAll na Facebooku!

Kontakt:

SRC Infonet d.o.o.
G. Vasja Rebec
T: +386 4 600 76 00
info@infonet.si
www.infonet.si