O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Ustavimo vandalizem v Velenju - ne vidim kje manjka presledka

Velenje, 14. januar 2016 - V sredo ponoči je neznanec poškodoval platni v galeriji na prostem pri Pošti Velenje, v preteklih dneh je bilo namerno uničeno javno stranišče na promenadi. Škodo bomo v prihodnjih dneh odpravili.

V Mestni občini Velenje veliko pozornosti namenjamo urejanju okolja. Občanke in občane spodbujamo, da ohranjamo naše okolje čisto, čim lepše in urejeno. Naše mesto, mesto Velenje, je ogledalo vseh, ki tukaj živimo in delamo. Žal trud vedno znova izničijo posamezniki z neprimernim in nespoštljivim odnosom do okolja in tuje lastnine.

Ker si želimo ohraniti lepo podobo mestnega jedra, občanke in občane ter obiskovalce mesta naprošamo, da tudi sami, po svojih najboljših močeh, pripomorejo k ohranitvi podobe našega mesta. Proti vandalizmu se veliko lažje borimo skupaj, v sodelovanju z vsemi občani, zato si ne zatiskajmo oči pred početjem vandalov in prijavimo storilca mestnemu redarstvu. Velenje je vendarle eno najlepših in najbolj urejenih slovenskih mest. Naj takšno ostane tudi v prihodnje!