O-STA

Počitniške aktivnosti v Velenju

Velenje, 15. januar - V Sončnem parku v Velenju še vedno lahko brezplačno drsate. Tudi med zimskim šolskimi počitnicami. Drsališče Velenje, ki ga je v tej sezoni obiskalo že več kot 17 tisoč drsalcev, bo na voljo predvidoma do 10. marca.

Drsališče v Sončnem parku je odprto za prosto drsanje od ponedeljka do četrtka od 9. do 13. ure in od 15. do 19. ure, med 20. in 22. uro na drsališču poteka organizirana vadba hokeja. Ob petkih je drsališče odprto za prosto drsanje od 9. do 13. ure in od 15. do 19. ure, med 20. in 24. uro pa poteka organizirana vadba curlinga. Ob sobotah je drsališče odprto za prosto drsanje od 9. do 13. ure ter od 14. do 22. ure. Vsako soboto od 19. do 22. ure ste vabljeni tudi na disco na drsalkah. Ob nedeljah je drsališče odprto od 9. do 13. ure in od 14. do 18. ure, med 19. in 22. uro pa na drsališču poteka organizirana vadba hokeja.

Med šolskimi počitnicami bodo nemoteno potekali tečaji in nadaljevalni tečaji drsanja ter šola hokeja.

Športna zveza Velenje pripravlja za otroke počitniške programe, in sicer v Rdeči dvorani (rokomet, nogomet, namizni tenis, badminton, squash in tenis), na strelišču strelskega društva Mrož, plavanje v pokritem bazenu Velenje, smučarski ali deskarski tečaj na Golteh in Zimski tabor Zmaga Kuštrina. Več informacij na spletni strani Športne zveze Velenje www.sportnazvezavelenje.si.

Medobčinska zveza prijateljev mladine Velenje bo v času šolskih počitnic v Vili Rožle od 10. do 17. ure pripravila počitniške ustvarjalne delavnice in igranje družabnih iger. Od 22. do 25. februarja bodo od 10. do 11.30 pripravili brezplačni tečaj kuhanja za otroke (od 11. leta dalje) in od 22. do 26. februarja od 9. do 11. ure gledališče za poredne mulčke za otroke od 10. leta dalje. Obvezne predhodne prijave. Več informacij na spletni strani Medobčinske zveze prijateljev mladine Velenje www.vilamojca.si.

Smučarski avtobus, ki vsem ljubiteljem smučanja omogoča ugoden prevoz do smučišča in nazaj ter ugodne smučarske karte, bo zaradi slabega vremena na Golte vozil ponovno od 20. do 28. februarja,

Vljudno vabljeni!

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje