O-STA

HORIZONT v ekskluzivnem intervjuju razkril oglaševalsko partnerstvo v Avstriji med Amazon Media Group in ProSiebenSat.1 PULS 4

Skupina Amazon Media Group in medijsko podjetje ProSiebenSat.1 PULS 4 ustanavljata ekskluzivno oglaševalsko partnerstvo v Avstriji. Gre za prvi primer, da Amazon sodeluje z zunanjim partnerjem pri prodaji oglaševalskega prostora. Amazon se je v nemško govorečem prostoru do sedaj ukvarjal z oglaševanjem le v Nemčiji.

Philip Missler, direktor Amazon Media Group Germany, in Michael Stix, direktor ProSiebenSat.1 PULS 4, sta v ekskluzivnem intervjuju za HORIZONT pojasnila razloge za širitev v Avstrijo in sodelovanje med Amazon in ProSiebenSat.1 PULS 4.

Del pogovora, ki ga je opravil HORIZONT, je bil predhodno objavljen na spletni strani:

http://www.horizont.at/home/news/detail/amazon-media-group-and-prosiebensat1-puls-4-arrange-exclusive-advertising-sales-alliance-in-austria.html

Za navajanje in ostale informacije obiščite www.horizont.at.

HORIZONT je vodilni specializiran ponudnik vsebin s področja medijev, komuniciranja in oglaševanja v Avstriji, ki izdaja revijo bestseller, specializiran časopis o javnem komuniciranju in oglaševanju. Odgovorna urednica HORIZONT-a je Marlene Auer, direktor pa Oliver Stribl.


Za dodatna vprašanja se obrnite na:
Uredništvo & odgovorno urednico
telefon: 0043/1/866 48 - 601
e-pošta:
m.auer@manstein.at