O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - www.velenje-tourism.si tudi v italijanščini

Velenje, 11. april 2016 - Pred pričetkom poletne sezone je turistična spletna stran Mestne občine Velenje www.velenje-tourism.si posodobljena in odslej na voljo tudi v italijanskem jeziku.

Zaradi nenehnega naraščanja uporabe spletnih tehnologij, ko se večina turistov odloča za dopust na podlagi atraktivne ponudbe na internetu, smo se v Mestni občini Velenje - Turistično-informacijskem centru Velenje odločili za nadgradnjo obstoječe spletne strani. Nadgradnja sodobnim uporabnikom omogoča bolj pregledno spletno stran, ki nudi več informacij. Dodali smo tudi virtualno panoramo, ki vabi na virtualni sprehod po mestu, spletno stran smo prilagodili mobilnim napravam in tabličnim računalnikom, vsebine pa oblikovali za različne ciljne skupine.

V preteklem letu si je spletno stran www.velenje-tourism.si ogledalo več kot 40 tisoč uporabnikov, povprečno pa so za ogled porabili 2,14 minute. Z nadgrajevanjem spletne strani bomo nadaljevali tudi v prihodnje, trenutno pa je na ogled v slovenskem, angleškem, nemškem, hrvaškem in italijanskem jeziku.