O-STA

Sintalova poslovna enota Dolenjska se je preselila v nove prostore

Novo mesto, 13. april 2016. Včeraj je družba za varovanje Sintal slovesno odprla nove prostore svoje poslovne enote Dolenjska v BTC-ju v Novem mestu. "Ker neprestano širimo svoje poslovanje, smo že dlje časa razmišljali tudi o širitvi naše poslovalnice. Sedaj lahko še bolj gostoljubno sprejmemo naročnike, oddelki intervencije ter fizičnega in tehničnega varovanja pa imajo optimalne pogoje za delo in razvoj," je povedal direktor poslovne enote Gregor Simončič.

Novi prostori bodo tako služili za bazo več kot 70 zaposlenim, ki s pomočjo sodobnih tehnologij varovanja skrbijo za varnost preko 1300 objektov na Dolenjskem in v Beli krajini. Območje pokriva kar sedem intervencijskih skupin Sintalove poslovne enote Dolenjska, ki skrbijo za zaščito pred vlomi in drugimi neželenimi dogodki 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Družba Sintal zagotavlja storitve varovanja na Dolenjskem in v Beli Krajini že od leta 2000, sicer pa je edina družba za varovanje, ki deluje na celotnem območju Slovenije. Matična družba Sintal sicer letos praznuje 25-letnico in zaposluje skoraj 2000 ljudi.