O-STA

Telekom Slovenije poenostavlja ponudbo mobilnih paketov

Ljubljana, 20. april - Telekom Slovenije je poenostavil ponudbo mobilnih paketov, tako da bo odslej naročnikom mobilne pakete ponujal predvsem v segmentu ponudbe Brezskrbni in Enostavni. Paketi Brezskrbni so namenjeni uporabnikom, ki želijo brezskrbno komunikacijo, paketi Enostavni pa tistim, ki želijo vnaprej zakupiti količine enot in jih porabiti po svoje. Telekom Slovenije je ob tem zasebnim in poslovnim uporabnikom ponudil dva nova mobilna paketa, in sicer paket Brezskrbni A in paket Enostavni A, paketi Brezskrbni, Penzion Neomejeni in Enostavni 1000 plus pa so se preimenovali v pakete Brezskrbni B, Penzion Brezskrbni in Enostavni B.

Na ta način je Telekom Slovenije naredil prvi korak k večji preglednosti ponudbe mobilnih paketov, s poenostavitvijo ponudbe pa bo nadaljeval tudi v prihodnje.

Paket Brezskrbni A v mesečno naročnino 19,95 evra vključuje neomejene pogovore in sporočila SMS/MMS, medtem ko se prenos podatkov obračuna glede na dejansko porabo naročnika, pri čemer naročnik zanj nikoli ne bo plačal več kot 2 evra na mesec, kar vključuje 2 GB prenosa podatkov. Hitrost prenosa se po tem zniža na 64 kb/s v smeri do uporabnika in 64 kb/s v smeri od uporabnika. Naročniki paketa, ki bodo do 31. avgusta 2016 kupili mobilno napravo po akcijski ceni z vezavo za 12 ali 24 mesecev, bodo za čas vezave prenos podatkov uporabljali brezplačno (2 GB mesečno). Če paket povežejo v skupni račun s storitvami SiOL oziroma s klasično telefonijo, je cena paketa Brezskrbni A 17,95 evra mesečno.

Paket Enostavni A v mesečno naročnino 13,95 evra vključuje 500 enot mobilnih storitev, pri čemer je ena enota lahko ena minuta pogovora v vsa slovenska omrežja, eno poslano sporočilo SMS/MMS ali en MB prenesenih podatkov. Poslovni uporabniki imajo ob tem na voljo tudi neomejene pogovore med številkami podjetja. Naročniki, ki bodo v promocijskem obdobju sklenili naročniško razmerje za paket Enostavni A, bodo do 31. decembra 2017 prejemali popust na naročnino v višini 2 evra (vezava ni pogoj), tako da bo mesečna naročnina zanje v tem času znašala 11,95 evra.

V promocijskem obdobju do 31. avgusta 2016 vsi naročniki paketa Enostavni B ob nakupu mobilnega telefona z vezavo za čas vezave vsak mesec brezplačno prejmejo še 1000 enot.

Naročniki paketov Brezskrbni lahko po želji povečajo količine prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih, ki so sicer določene v paketu, naročniki paketov Enostavni pa zakupijo dodatne količine mobilnih storitev.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.