O-STA

Kastner & Öhler: polna osredotočenost na Avstrijo

Kastner & Öhler s sedežem v Gradcu bo v bodoče okrepil svoja prizadevanja na avstrijskem trgu, kjer bo še dalje ohranjal in okrepil vodilni položaj med modnimi hišami. Junija letos je načrtovan umik iz Slovenije: Kastner & Öhler d.o.o. zapira edino poslovalnico v ljubljanskem Cityparku- najemna pogodba ne bo podaljšana in podjetje se bo osredotočilo povsem na avstrijski trg.

Odprodaja zalog

"Za slovenske stranke so tako že zdaj na voljo modna oblačila po najnižjih cenah. Zahvaljujemo se vsem zvestim strankam za dolgoletno zvestobo in jih še naprej vabimo k nakupom v naše poslovalnice v Gradcu, Beljaku, kot tudi k nakupom v naši spletni trgovini!", pove član uprave Kastner & Öhler Mag. Martin Wäg.

Še naprej zastopani s spletno trgovino

V prihodnjih letih želi Kastner & Öhler svojo pozicijo s 14 poslovalnicami še razširiti. Osrednjo vlogo bo prevzela spletna trgovina, ki omogoča dostavo tudi v vse sosednje države.

Modna hiša Kastner & Öhler v Gradcu z več kot 20.000 m² prodajne površine sodi med največje modne hiše v Avstriji, vendar tudi poslovalnica v nakupovalnem centru Atrio v Beljaku nudi poseben nakupovalni užitek v bližini slovenske meje.


Za več informacij ali vprašanja se prosimo obrnite na:

Sandra Rosenfelder
K&Ö Service GmbH
Mobil: +43 664 8253812
E-Mail: sandra.rosenfelder@kastner-oehler.at