O-STA

Bentley in Shell sklenila globalni okvirni sporazum

ProjectWise ConstructSim izboljšuje izvršitev konstrukcije kapitalskega projekta z naprednim paketom dela

EXTON, Pensilvanija, ZDA- (BUSINESS WIRE) - Vodilni svetovni ponudnik celostnih programskih rešitev za pospeševanje infrastrukture Bentley Systems, Incorporated, je danes oznanil nov globalni okvirni sporazum s Shellom. Dogovor bo izboljšal Shellovo izvršitev konstrukcije kapitalskega projekta z avtomatiziranimi rešitvami za upravljanje 4D/5D konstrukcije, ki jih bo kot nadzorovano storitev zagotovil Bentley. Rešitev, ki temelji na Bentleyjevem ProjectWise ConstructSim, bo nameščena kot del Shellovega programa ProjectVantage. Inovativna ponudba, ki poenostavlja delitev dela za inženiring, gradbeništvo in instalacije, se ravna po metodologiji napredne delitve dela (AWP) instituta Construction Industry Institute (CII).

Globalni okvirni sporazum z Bentleyjem je osnova za Shellov program ProjectVantage, datacentričen pristop k izvedbi kapitalskih projektov za več prodajalcev. Ta napredni program v industriji je namenjen varnejši in boljši izvedbi projektov z:

  • izboljšavami sodelovanja med disciplinam in dobavitelji,
  • nadzorovanjem podatkov skozi celotno dobo kapitalskega projekta in
  • uveljavljanjem standardov in omogočanjem reprodukcije.

Shell je ProjectWise ConstructSim izbral za temelj za upravljavsko konstrukcijo, da bi:

  • izboljšal zmožnost vizualnega načrtovanja in izvajanja varnega dela, s čimer bi se izognil prenagljeni mobilizaciji in ustavitvi ter odstranil prepreke, ki vplivajo na varnost, logistiko, materiale, dostop do delovne sile, dovoljenja in dokumentacijo,
  • zagotovil bolj učinkovito "inženirsko pripravljenost" z uporabo napredne delitve dela za izboljšanje konstruktabilnosti, in
  • izboljšal produktivnost na terenu, ki optimizira zanesljivost urnikov, maksimizira čas dejanskega dela, poveča varnost in zmanjšuje tveganje, kar se izraža v precejšnjih prihrankih.

Greg Bentley, izvršni direktor Bentley Systems in glavni podpornik povezave s Shellom, je dejal: "Shell si zasluži pohvale za vodenje energetike v iskanju inovativnih načinov za nadaljevanje izboljševanja dostopnosti kapitalskih projektov z učinkovitostjo in predvidljivostjo, ki se ju da doseči z uporabo priročnika za napredno delitev dela CII. Z zagovarjanjem AWP s ProjectVantage za svoje projekte, Shell pomaga tudi svojim EPC-jem k prebojem na področju izvedbe projektov - uporablja programske tehnologije in oblačne storitve za dobrobit vsakega projekta. Shellove dosedanje izkušnje v uporabi pobud 4D in 5D za velike projekte potrjuje odkritja CII o prednostih AWP za produktivnost pa tudi prispevek ProjectWise ConstructSim."

Martin Swaine, Shellov vodja programa 4D/5D, je dejal: "Shell je zadovoljen s trendom prednosti, ki smo jih opazili med vse obširnejšo uporabo ProjectWise ConstructSim pri naših projektih. Z Bentleyjem si želimo graditi na teh izboljšavah z našo dobavno verigo, da bi skupno izvajali varnejše in boljše projekte."

O Bentleyjevem ProjectWise ConstructSim

ProjectWise ConstructSim za napredno delitev dela omogoča skupinam za izvedbo projektov vidljivost na poti gradnje in upravljanje celotnega paketa dela . Uporabniki hitro ustvarijo inženirske, gradbene in instalacijske pakete dela s poglobljeno interakcijo s podatkovno bogatimi 3D modeli ter vodijo gradnjo po prioritetah časovnega načrta in razporejajo potrebe instalacije na terenu. Uporabniki lahko dodatno načrtujejo delo na podlagi dejanske dostopnosti materialov in virov ter vizualizirajo proces instalacije preden začne delo razkrivati omejitve in tako znižujejo tveganja. ProjectWise ConstructSim avtomatično preoblikuje projektne podatke v naloge za gradnjo ter poenostavlja integracijo podatkov iz oblikovalskih modelov, sistemov za vodenje inženiringa, časovnih načrtov, ocen in ERP sistemov za izboljšan nadzor nalog in urnikov delovnih ekip. Poročila in intuitivne nadzorne plošče omogočajo vpogled v pakete dela, delovne ekipe in celotno izvedbo projekta s povezovanjem inženirske pisarne, gradbišča in skupin na terenu prek mobilnih naprav.

O Bentley Systems

Bentley Systems je vodilno podjetje na svetu za zagotavljanje celostnih programskih rešitev za izboljševanje oblikovanja, gradnje in infrastrukturnih dejavnosti arhitektom, inženirjem in geoprostorskim strokovnjakom, gradbenikom in lastnikom-upraviteljem. Uporabniki Bentleyjevih rešitev lahko izkoriščajo prenosnost informacij po disciplinah in skozi celoten življenjski cikel infrastrukture za izvedbo boljših projektov in sredstev. Bentleyjeve rešitve obsegajo MicroStation aplikacije za oblikovanje informacij, ProjectWise storitve sodelovanja za izvedbo integriranih projektov ter AssetWise poslovne storitve za doseganje inteligentne infrastrukture - ki jih dopolnjujejo profesionalne storitve in celostne nadzorovane storitve.

Ustanovljeno leta 1984, ima podjetje Bentley več kot 3000 sodelavcev v več kot 50 državah in letno ustvarja več kot 600 milijonov ameriških dolarjev prihodkov, od leta 2008 pa je vložilo več kot milijardo dolarjev v raziskave, razvoj in prevzeme.

Dodatne informacije o Bentleyju so na voljo na www.bentley.com in v Bentleyjevem letnem poročilu. Za ažurne novice o Bentleyju se lahko prijavite na vir RSS Bentleyjevih sporočil za javnost in opozoril. Obiščite spletno stran The Year in Infrastructure Conference za vrhunce Bentleyjevega vodilnega dogodka v industriji. Za ogled zbirke inovativnih infrastrukturnih projektov letne podelitve nagrad Be Inspired Awards, po kateri lahko iščete, obiščite Bentleyjeve Infrastructure Yearbooks. Za dostop do profesionalne strani za mreženje, ki omogoča članom infarstrukturne skupnosti povezovanje, komuniciranje in učenje med svojimi člani, obiščite Bentley Communities.

Za nalaganje lestvice Bentley Infrastructure 500 Top Owners, edinstvenega svetovnega pregleda najboljših lastnikov infrastrukture iz javnega in zasebnega sektorja, ki temelji na vrednosti njihovih celotnih infrastrukturnih naložb, obiščite BI 500.

Bentley, logo "B" Bentley, Be, ProjectWise ConstructSim, MicroStation in ProjectWise so ali reistrirane ali neregistrirane blagovne znamke Bentley Systems, Incorporated ali katere od podružnic, ki so neposredno ali posredno v popolni lasti podjetja. Vse ostale znamke in imena proizvodov so blagovne znamke njihovih lastnikov.

Izvorna različica sporočila je dosegljiva na: http://www.businesswire.com/news/home/20160630005671/en/

Kontakti

Bentley Systems, Incorporated
Gail McGrew, +1 610 458 2752
gail.mcgrew@bentley.com
Sledite nam na Twitterju: @BentleySystems

Vir: Bentley Systems, Incorporated