O-STA

Dovolite Varšavi, da vas očara

Mesto Varšava z veseljem vabi novinarje, akreditirane za vrh Nata, na sprejem "Dobrodošli v Varšavi" in skupinski ogled mesta. Ta srečanja so velika priložnost za občutenje pravega vzdušja v Varšavi ter raziskovanje šarma in edinstvene zgodovine mesta.

Sprejem "Dobrodošli v Varšavi"

Župan Varšave si šteje v čast, da lahko novinarje, akreditirane za vrh Nata, povabi na sprejem "Dobrodošli v Varšavi", ki bo potekal v Palači kulture in znanosti v četrtek, 7. julija, ob 19. uri. Program sprejema vključuje virtualni ogled sodobne in zgodovinske Varšave, obisk 30. nadstropja palače za ogled panorame mesta ter vrsto drugih aktivnosti, vse ob spremljavi žive jazz glasbe in poljske kulinarike.

Ogled mesta

Mesto Varšava vabi novinarje, akreditirane za vrh Nata, na vodeni ogled mesta v nedeljo, 10. julija od 9. ure do 12.30. Na programu so: Staro mesto, kraljevi vrtovi Łazienki, muzej POLIN in druge znamenitosti.

Zbirališče: Palača kulture in znanosti; vodeni ogled bo potekal v angleščini.

Prosimo, potrdite svojo udeležbo na: NATO@um.warszawa.pl do 6. julija (za sprejem) oziroma 7. julija (za vodeni ogled). Vhod le z akreditacijsko značko za vrh Nata.


Za več informacijse, prosimo, obrnite na:

Magdalena Jadziewicz-Kasak
Oddelek za medije, Mesto Varšava
telefon (+48) 22 44 30 109, (+48) 519 066 215
NATO@um.warszawa.pl
www.um.warszawa.pl/en

Vir: Mesto Varšava