O-STA

DZS d.d. in Corporate Express podpisala pogodbo o ekskluzivnem strateškem partnerstvu za slovenski in hrvaški trg

Podjetje DZS d.d., Trgovina je po intenzivnih pogovorih in pogajanjih z največjim svetovnim oskrbovalcem pisarn Corporate Express, podpisalo pogodbo o ekskluzivnem strateškem partnerstvu za slovenski in hrvaški trg. Pogodba je stopila v veljavo s 1. januarjem 2004.

DZS d.d., je vodilni slovenski oskrbovalec pisarn, ki širi svoje poslovanje tudi na področje Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije. Corporate Express, ki ima evropski sedež v Amsterdamu, pa je v svetovnem merilu vodilni prodajalec in distributer pisarniških potrebščin ter računalniške opreme. V Evropi so prisotni že v 19 državah, njihova podjetja pa so še v Severni Ameriki, Avstraliji ter Novi Zelandiji. Na ostalih kontinentih svojo prisotnost zagotavlja s strateškimi partnerji.

Pogodba temelji predvsem na širjenju in pospeševanju Corporatove lastne blagovne znamke pisarniških potrebščin "Corporate Express", ki je v svetu že dodobra uveljavljena ter ob odlični kakovosti izdelkov zagotavlja zadovoljstvo uporabnikom. DZS d.d. bo do konca leta 2004 zagotovila enako kakovost storitev slovenskim kupcem, kot jo zagotavlja Corporate Express v svetovnem merilu.