O-STA

Telekom Slovenije je odprl prenovljen prodajni center na Ptuju

Ljubljana, 17. avgusta - Na Ptuju lahko uporabniki od danes dalje obiščejo prenovljeni Telekomov center v središču mesta na Mestnem trgu 1. Moderno opremljeni prostori obiskovalcem omogočajo enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev ter naprav za zasebno ali poslovno rabo. Za informacije in nasvet pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so obiskovalcem na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Telekom Slovenije kot celovit ponudnik komunikacijskih storitev uporabnikom nudi pestro ponudbo mobilnih in fiksnih širokopasovnih paketov, storitev in IKT-rešitev za osebno uporabo, dom in poslovanje. Ob tem omogoča tudi široko izbiro mobitelov, tabličnih in prenosnih računalnikov, televizorjev in drugih izdelkov, ki olajšajo uporabo sodobnih komunikacij, s čimer zagotavlja celovito in kakovostno uporabniško izkušnjo. V Telekomovem centru lahko tako uporabniki na enem mestu uredijo vse potrebno za zanesljivo, učinkovito in zabavno komunikacijo za delo in prosti čas.

"Telekomov center v središču Ptuja vsak dan obišče več sto obiskovalcev. Veseli smo, da jih lahko z današnjim dnem pozdravimo v še bolj prijetnih in še bolj sodobnih prostorih ter jim na še bolj enostaven in pregleden način predstavimo našo celovito komunikacijsko ponudbo. V ta namen smo prenovili kotiček za predstavitev mobilnih telefonov, ki sedaj omogoča tudi pregled širokopasovnih storitev, kot je SiOL TV s številnimi dodatnimi storitvami. Tako kot doslej bomo vsem obiskovalcem z veseljem priskočili na pomoč z dodatnimi informacijami za lažjo odločitev pri izbiri najprimernejšega paketa ali naprave, ki ustreza njihovim željam," pravi Lea Sebunk, vodja Telekomovega centra Ptuj.

Telekomov center Ptuj je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8.00 in 12.30. Za informacije lahko uporabniki pokličejo na številko 02 798 05 50 ali 041 700 215.