O-STA

ElGato Custom Car Show*: razstava vrhunsko predelanih avtomobilov prvič v Europarku

Rdeča etaža parkirne hiše Europark Maribor je bila tokrat zatočišče vrhunsko predelanih jeklenih konjičkov. Sadovi nostalgije, ki se prepletajo z edinstvenostjo, so bili atrakcija tako za staro kot mlado srce. Osvojili pa so prav vse.

Na razstavi ElGato Custom Car Show* se je zbralo preko 300 predelanih avtomobilov iz Slovenije, Češke, Hrvaške in Avstrije. Vstop na razstavo so si zaslužila le predelana vozila OEM, Clean, German in Oldschool. Organizatorji so pripravili pravo pašo za oči: "Tudi sami smo ljubitelji starih avtomobilov, zato je bilo še posebej zanimivo videti, kako so jih lastniki nadgradili po svojem navdihu," so se strinjali organizatorji dogodka, Blaž Tomažin, Andrej Maček in Tina Črepnjak.

Bogat spremljevalni program z glasbo in okusnim okrepčilom za obiskovalce je ustvaril atmosfero, ki je estetsko dovršenost predelanih avtomobilov le še dodatno začinila. Najbolj drzni so se lahko preizkusili tudi na simulatorju vožnje, kjer so pokazali svoje atribute. Pestro dogajanje je navdušilo tudi center managerko Europarka Simono Mandl: "Veseli smo, da smo lahko gostili tako unikatno prireditev, ki je navdušila številne radovedneže. V Europarku smo vedno odprti za dobre ideje ter prijetna druženja in ElGato razstava vrhunsko predelanih avtomobilov je to nedvomno bila."

Vrhunec pestrega dneva je bila razglasitev rezultatov in podelitev kar 100 unikatnih ElGato nagrad, vsem pa so se v spomin vtisnili številni predelani avtomobili, ki so popestrili vozni park Europarkove garažne hiše.

*ElGato razstava predelanih vozil