O-STA

JESENSKA PLATA 2016 - Z NOGOMETOM PROTI DISKRIMINACIJI (25. 9. 2016)

Spoštovani,

obveščamo vas, da Četrtni mladinski center Zalog - Čamac, Javnega zavoda Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa mladih (katerega ustanovitelj je Mestna občina Ljubljana), v sodelovanju z Društvom DIH ter številnimi partnerji in prostovoljci, v nedeljo, 25. 9. 2016, med 9. in 19. uro, na šolskem igrišču Osnovne šole Zalog, prireja 18., tradicionalno, družabno - rekreativno prireditev PLATA 2016 - Z nogometom proti diskriminaciji.

Mladi in otroci se bodo lahko preizkusili na turnirju v malem nogometu in v metanju trojk, v branju živih knjig, na športnem poligonu, v izkušnji slepote in hendikepa, v ustvarjanju etuijev iz odpadlih zračnic, obiskali kana tetovarno ali se družili ob družabnih igrah. Za okrepčitev bo poskrbljeno s Smoothie Bike-om s katerim bomo poudarili pomen zdrave prehrane. Za nogometaše bo poskrbljeno z žarpeko in Timovo palačinkarno.

Dogodek Plata 2016 - Z nogometom proti diskriminaciji je namenjen utrjevanju prijateljskih vezi, krepitvi fair play-a in kot pove že ime - sprejemanju drugačnosti predvsem pri mladih. Odvil se bo v okviru Tedna mladinskih centrov 2016 in Evropskega tedna športa - pobude Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi.

Dogodek je zasnovan predvsem za mlade, otroke in družine. Vstopnine ni.

V primeru dežja, se dogodek iz nedelje, 25. 9., prestavi na nedeljo 2. 10. V primeru dežja v nedeljo, 2. 10., bo spomladanska Plata 2016 odpovedana.

Za dodatne informacije o samem dogodku se lahko obrnete na koordinatorja Četrtnega mladinskega centra Zalog Marka Taljana (GSM: 051 659 024) in Doris Novak (GSM: 051 659 023), oziroma pišete na: info@mladizmaji.si.