O-STA

Od petka, 23. septembra, iPhone 7 in iPhone 7 Plus na voljo pri Telekomu Slovenije

Skladno z napovedjo družbe Apple ob uradni predstavitvi mobitelov iPhone 7 in iPhone 7 Plus bosta oba nova mobitela pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. septembra, dalje. Telekom Slovenije bo s prodajo v vseh Telekomovih centrih po Sloveniji pričel v petek zjutraj, za najbolj neučakane pa bosta iPhone 7 in iPhone 7 Plus od polnoči dalje na voljo v E-trgovini Telekoma Slovenije (www.telekom.si/etrgovina). iPhone 7 in iPhone 7 Plus bosta na voljo po rednih in akcijskih cenah, pri čemer bo sprva količina obeh mobitelov omejena. V Telekomu Slovenije pričakujejo, da bo Apple, s katerim ima Telekom Slovenije sklenjeno neposredno pogodbo, dodatne količine dobavil v kratkem.

Pri Telekomu Slovenije bosta mobitela iPhone 7 in iPhone 7 Plus uporabnikom na voljo v vseh treh pomnilniških različicah, in sicer 32 GB, 128 GB in 256 GB ter v vseh barvah. Po dodatnih dobavah naročenih količin bosta mobitela iPhone 7 in iPhone 7 Plus na voljo v celotni prodajni mreži Telekoma Slovenije, vključno s pooblaščenimi prodajalci, v E-trgovini in prek kontaktnega centra. Telekom Slovenije ima z družbo Apple sklenjeno neposredno pogodbo ter uporabnikom zagotavlja celovito prodajno in poprodajno podporo.

Cene iPhone 7 in iPhone 7 Plus pri Telekomu Slovenije spodaj na sliki.

Telekom Slovenije bo uporabnikom še naprej ponujal tudi iPhone SE ter iPhone 6s in iPhone 6s Plus, ki ostajajo v redni ponudbi družbe Apple. Mobitela iPhone 6s in 6s Plus sta v ponudbi Telekoma Slovenije na voljo po nekoliko nižjih cenah.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij je na voljo na www.telekom/iphone-7.