O-STA

Na SiOL TV odslej vsebinski sklopi TV-vsebin 360°

Ljubljana, 22. septembra - Telekom Slovenije odslej naročnikom SiOL TV omogoča enostaven in hiter pregled filmov, otroških vsebin ter dokumentarnih in športnih oddaj po tematskih sklopih 360°. Tematski sklopi omogočajo pregled vseh vsebin TV-sporeda, ki so v danem trenutku na voljo za določeno žanrsko razporeditev. TV-vsebine 360° na enem mestu omogočajo ogled vseh tovrstnih vsebin s sporeda SiOL TV, in sicer tako TV-programov, predvajanih v živo, kot tudi z možnostjo Ogleda nazaj do 7 dni. Vsebine so zbrane v glavnem meniju SiOL TV v sklopu MOJ TV, na voljo pa je tudi neposreden dostop do posameznega sklopa prek določenih programskih mest.

Naročnikom SiOL TV je pregled aktualnih filmov na voljo v sklopu Filmi 360° na programskem mestu 200. Za lažjo odločitev, kateri film izbrati, so jim v pomoč ocene filmov, ki jih zagotavlja spletna podatkovna baza IMDB. Dokumentarne oddaje 360° so na voljo na programske mestu 100, pri čemer so za lažjo sledljivost jasno označene sezone in deli serij. Priljubljeni vsebinski sklop Šport 360° je uporabnikom na voljo na programskem mestu 500, v sklopu Otroške vsebine 360° na programskem mestu 400 pa so zbrane izbor najbolj priljubljene risanke in oddaje za otroke.

Na ta način SiOL TV svojim naročnikom nudi hiter in priročen pregled aktualnih in najbolj priljubljenih TV-vsebin. Pri tem je na voljo tudi storitev Ogled nazaj, ki je vključena v vse novejše pakete SiOL TV, med drugim tudi v vse pakete TopTrio. Storitev Ogled nazaj mesečno uporablja že več kot 70 % naročnikov SiOL TV, dnevno pa več kot 50 % naročnikov.

Uporabniki lahko možnost Ogled nazaj za 7 dni uporabljajo na TV-zaslonih in računalnikih v okviru paketov TopTrio B, TopTrio C, TopDuo TV, TopTrio Mega HD, TopTrio, TopTrio Plus, TopTrio HBO, TopTrio optika in Modri (za ostale pakete velja Ogled nazaj za 3 dni).

Ob tem imajo naročniki SiOL TV na voljo tudi dostop do osmih videotek (DKino, Pickbox, HBO OD, HBO GO, VOYO, Minimax+, Dajmedol in Dajmedol+), ki skupno nudijo več kot 10.000 vsebin na zahtevo.