O-STA

Telekom Slovenije je odprl prenovljen prodajni center v Novem mestu

Ljubljana, 28. septembra - Telekom Slovenije je na Novem trgu v središču Novega mesta odprl popolnoma prenovljen Telekomov center. Sodobno opremljeni prodajni prostori tako omogočajo še bolj enostaven pregled celovite ponudbe Telekoma Slovenije, ki zajema mobilne in fiksne storitve ter najsodobnejše naprave in pakete za zasebno in poslovno rabo. Za nasvet in informacije so obiskovalcem na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

"V prenovljenih prostorih bomo odslej svojo ponudbo predstavljali na še bolj enostaven, pregleden in prijazen način. Še posebej smo veseli prenovljenega kotička SiOL, v katerem smo pripravili vse potrebno za predstavitev ponudbe internetnega dostopa, sodobne televizije in telefonije. Pri tem bomo vsem obiskovalcem z veseljem priskočili na pomoč z dodatnimi informacijami in nasveti glede izbire najprimernejšega paketa ali naprave. Na Dolenjskem je sicer največ povpraševanja po zmogljivih mobilnih napravah in storitvah televizije. Vsekakor si bomo prizadevali, da bo od nas prav vsak uporabnik odšel zadovoljen," je ob otvoritvi prenovljenih prostorov poudarila Mirjana Činkole Črček, vodja Telekomovega centra Novo mesto.

Telekom Slovenije nudi pestro ponudbo mobilnih in fiksnih storitev za osebno uporabo, dom in poslovanje. Obenem zagotavlja tudi bogat nabor mobitelov, tablic, prenosnikov, televizorjev in drugih izdelkov za priročno in enostavno komunikacijo. V Telekomovem centru imajo uporabniki na enem mestu vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo za dom, delo in prosti čas.

Telekomov center Novo mesto je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro ter ob sobotah med 8. uro in 12.30. Za informacije lahko uporabniki pokličejo na številki 07 391 88 00 ali 041 700 214.