O-STA

OnlineGym4me.si za aktivno in zdravo Slovenijo Edinstven projekt v svetovnem merilu omogoča brezplačne vadbe za vse Slovence

OnlineGym4me, uspešno globalno start up podjetje, je danes lansiralo edinstven projekt v svetovnem merilu "OnlineGym4me za aktivno in zdravo Slovenijo", ki vsem Slovencem omogoča brezplačen trimesečni dostop do spletne telovadnice. Projekt spodbuja bolj aktiven in zdrav življenjski slog. Častni pokrovitelj projekta je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.

V spletni telovadnici, ki je dostopna na www.onlinegym4me.si, bodo lahko vsi Slovenci do 12. januarja 2017 brezplačno dostopali do različnih vadb (splošna vadba, joga, pilates in aerobika). Dnevno so v slovenskem jeziku na voljo tri vadbe v živo, registrirani uporabniki pa lahko dostopajo tudi do obsežne knjižnice vadb, v kateri so shranjene vse dosedanje vadbe v slovenskem in angleškem jeziku. Možna je izbira med osnovno in težjo stopnjo vadbe, ki traja 15 ali 30 minut.

Kako do brezplačnega dostopa? Na spletni strani www.onlinegym4me.si dobijo uporabniki kodo, ki jim omogoča brezplačno registracijo. Postopek je enostaven, vse skupaj vzame manj kot pol minute. Brezplačne kode bo mogoče prevzeti tudi na Petrolovih bencinskih servisih po Sloveniji ali uporabiti številko Petrol Klub kartice. Spletna telovadnica omogoča sodoben pristop do gibanja kar s pomočjo prenosnega računalnika, tablice ali pametnega telefona v vseh operacijskih sistemih Android in iOS. Tako lahko vsak telovadi kjerkoli in kadarkoli.

Vsako sredo ob 18.30 bodo v sklopu projekta potekale vadbe v živo z znanimi Slovenkami in Slovenci. Prvi med njimi bo 12. 10. 2016 častni pokrovitelj predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Vsako sredo bo potem znano, kdo od znanih Slovencev bo naslednji teden telovadil in tako motiviral Slovence, da se mu pridružijo.

Marko Filej, lastnik in direktor OnlineGym4me ob začetku projekta:

"Idejo za projekt smo dobili na enem od kreativnih sestankov. Ker ekipo sestavljajo pretežno Slovenci, smo se odločili, da ga izpeljemo v Sloveniji. Počaščen sem, da je idejo kot izvrstno prepoznal tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Projekt je edinstven v svetovnem merilu, saj omogočamo vsem Slovenkam in Slovencem trimesečen brezplačni dostop do spletne telovadnice Onlingym4me. Naš cilj je čim večjemu številu Slovencev omogočiti aktiven način življenja."

Moralni podpornik projekta je Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, ki ga vodi v. d. generalnega direktorja Marjan Sušelj:

"Na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije podpiramo vsako družbeno odgovorno ozaveščanje o zdravem življenjskem slogu in redni telesni aktivnosti. Zavedamo se, da smo lahko dolgoročno bolj srečni in zdravi le če redno skrbimo za lastno zdravje. Stresni delovni ritem, sedeč način življenja in sodobna tehnologija prinaša našim generacijam nove izzive. Zato moramo uporabiti nove sodobne tehnologije, s katerimi bomo svojim sodelavcem, sorodnikom in vrstnikom tudi z zgledom najbolj prepoznavnih športnikov in z osebnim zgledom Predsednika Republike Slovenije sporočili, da nas redna in zmerna telesna aktivnost telesno in duhovno krepi. Z njo uspešno prelagamo bolezen v pozno starost, s tem pa tudi vse naše skrbi in stroške, povezane s tem."

Častni pokrovitelj predsednik Republike Slovenije Borut Pahor:

"Pred časom so me za svoj projekt aktivnejšega in bolj zdravega načina življenja navdušili mladi slovenski startupovci. Navdušili so me zato, ker gre za zamisel, ki je originalna in globalna. Spodbuja, kot rečeno, bolj aktiven, bolj zdrav življenjski slog. To je pomembno ne samo zato, ker nas ohranja bolj zdrave, ampak zato ker nas navdušuje nad tem, da dnevno, kolikor je le mogoče, skrbimo, da smo vitalni, da imamo energijo in da s tem lažje rešujemo stare in nove življenjske izzive. To je zelo pomembno. V tem smislu je to sijajna, super ideja, ki ji je treba nameniti pozornost."

Resolucija o nacionalnem programu o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje 2015-2025 uvršča redno telesno dejavnost (poleg zdravega prehranjevanja) med dva ključna dejavnika varovanja in krepitve zdravja, ki prispevata k boljšemu zdravju, večji kakovosti življenja in k vzdržnosti zdravstvenih sistemov.

Partnerji projekta so:

Petrol

Vzajemna

Slovenska tiskovna agencija - medijski partner

OnlineGym4me.com je vodilna svetovna spletna telovadnica. Po tem, ko se je lansko leto kot solastnica njegovemu podjetju pridružila teniška zvezdnica Ana Ivanovič, je slovenski podjetnik Marko Filej letos uspel pridobiti pomembno investicijo vodilnega podjetja na področju izdelkov, storitev in rešitev na področju fitnesa in wellensa: Technogym.

OnlineGym4me.com registriranim uporabnikom omogoča, da izbirajo med številnimi popularnimi vadbami. Vsak mesec lahko uporabniki izbirajo med več kot 200 treningi v živo ter hkrati dostopajo do posnetkov treningov.

Spletni treningi so prihodnost na področju fitnesa in odlična možnost predvsem za vse zaposlene, ki v hitrem tempu življenja težko najdejo čas za telovadbo ter tiste, ki imajo med vadbo radi več zasebnosti in ne želijo, da jih med treningom ocenjujejo ostali vadeči v fitnes centrih.

Onlinegym4me.com s pestro ponudbo različnih treningov spodbuja aktivno življenje za vse generacije.

Spletna stran: www.onlinegym4me.si

Kontakt za medije:

Neva Omerzu

Telefon: 070365461

Elektronski naslov: press@onlinegym4me.com