O-STA

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko odslej vsebine programske opcije HBO spremljajo za 7 dni nazaj, in sicer tako na TV-sprejemnikih kot na mobilnih napravah prek storitve TViN

Ljubljana, 18. oktobra - Telekom Slovenije odslej svojim naročnikom televizije omogoča storitev Ogled nazaj 7 dni tudi v okviru programske opcije HBO. Pri tem si lahko naročniki programske opcije HBO filmske uspešnice, TV-serije, filmske klasike in festivalske filme s časovnim zamikom 7 dni ogledajo na TV-sprejemnikih, s pomočjo storitve TViN pa tudi na mobilnih napravah (mobitelih, tablicah, računalnikih). Tako imajo ljubitelji TV-vsebin še več izbire, saj imajo kakovostne TV-vsebine, kot je trenutno priljubljena serija Westworld, na ogled kar cel teden.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije si lahko programsko opcijo HBO v paketu Modri Plus vklopijo brezplačno, pri ostalih paketih pa do sredine novembra v akcijski ponudbi izkoristijo poseben popust na mesečno naročnino. Naročniki si lahko programsko opcijo HBO vklopijo oz. izklopijo sami, in sicer prek portala Moj Telekom.

Programska opcija HBO naročnikom televizije Telekoma Slovenije nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD). Ob tem sta naročnikom brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO OD. Ogled filmov iz navedenih videotek je vključen v mesečno naročnino programske opcije HBO, ki znaša 10,20 evra.

Naročnikom so pri izboru želenih vsebin v pomoč priporočila in aplikacija Daljinec+, ki jim predlaga najprimernejše vsebine glede na navade spremljanja televizije, ter izpostavlja najbolj aktualne vsebine v celotni programski shemi SiOL TV v danem trenutku. Kmalu bo na voljo tudi nadgrajena različica aplikacije, ki bo z dodatnimi možnostmi omogočala še boljšo uporabniško izkušnjo spremljanje TV-vsebin.


Uporabniki SiOL TV se na programsko opcijo HBO naročijo prek portala Moj Telekom, ki je dostopen prek spleta, pametnih mobitelov in televizije. Naročniki paketa Modri Plus lahko programsko opcijo HBO uporabljajo brezplačno, paketa TopTrio Mini HBO in TopTrio HBO pa v mesečno naročnino že vključujeta programa HBO in HBO Comedy.

Naročnikom je do 15. novembra na voljo posebna akcijska ponudba. Tako lahko naročniki televizije Telekoma Slovenije, ki v zadnjih šestih mesecih niso bili naročeni na programsko opcijo HBO in ki bodo do navedenega dne sklenili vezavo naročniškega razmerja s paketom, ki vključuje SiOL TV, programsko opcijo HBO dva meseca uporabljajo brezplačno. Naročniki SiOL TV, ki prvič naročajo programsko opcijo HBO, pa bodo navedeno programsko opcijo spremljali brezplačno prvi mesec. Omenjeni akcijski ponudbi se med seboj izključujeta. Naročnikom, ki po preteku akcijskega obdobja programske opcije HBO ne bodo želeli uporabljati, v Telekomu Slovenije priporočajo, da si jo izklopijo prek portala Moj Telekom.