O-STA

Synology je pozval uporabnike k Beta testiranju 8 programov

Ljubljana, 19. september 2016 - Synology Inc. je objavil izid beta različic 8 programov in vabi vse zainteresirane uporabnike, da sodelujejo pri testiranju in tako pomagajo pri razvoju Synologyjeve programske opreme.

"Z velikim veseljem vabimo vse strastne beta preizkuševalce po celem svetu, da nam pomagajo optimizirati uporabniško izkušnjo celotne Synology skupnosti," je izjavil James Chen, izvršni direktor podjetja Synology Inc. "V podjetju Synology smo se z nenehnimi inovacijami, povečevanjem vrednosti in izboljševanjem zanesljivosti izdelkov, zavezali zagotavljati najbolj kakovostne storitve našim uporabnikom. Dragocene povratne informacije in podatke zbrane v času beta testiranja, bomo izkoristili za še dodatno izboljšanje naše programske opreme. Aplikacije bodo tako, ob uradnem izidu, delovale optimalno."

Novi programi za skupinsko delo

Ÿ Klepetalnica (Chat): Program za pošiljanje sporočil, ki omogoča komunikacijo v realnem času, zmogljiv način upravljanja podatkov in kodiranje za zasebne kanale komuniciranja. Synologyjev paket, ki poleg Klepetalnice vključuje še Koledar in Pisarno, deluje usklajeno in omogoča kakovostno skupinsko delo.

Ÿ Koledar: Omogoča spremljanje osebnih urnikov, deljenje koledarjev znotraj tima in dodajanje novih dogodkov neposredno z uporabo rešitev MailPlus in Chat. Podpora za CalDAV pa uporabnikom omogoča sinhronizacijo koledarja z vgrajenimi koledarji v operacijskih sistemih iOS in macOS.

Ÿ Pisarna (Office): Synology Office je brezplačen program za skupinsko delo, ki omogoča uporabnikom delo z dokumenti tudi iz oddaljene lokacije. Po zaslugi dolgoletne tradicije podjetja Synology pri oblikovanju vmesnikov, je programska oprema hitra, upravljanje pa intuitivno.

Izpopolnjena sinhronizacija datotek in paketi za zaščito podatkov

Ÿ Cloud Station: Izboljšave pri upravljanju sinhronizacije datotek in bolj intuitivno zasnovan proces dostopanja do varnostnih kopij, poenostavljajo uporabniško izkušnjo in proces vračanja podatkov iz varnostnih kopij ter upravljanje strežnikov. Optimizirane baze podatkov pripomorejo k boljšemu upravljanju večjih količin kodiranih podatkov.

Ÿ Cloud Sync: Poleg novega vmesnika, ki omogoča IT administratorjem lažje upravljanje, Cloud Sync ponuja hitrejše kodiranje in stiskanje datotek, kar omogoča optimizirano delovanje in izboljšano uporabniško izkušnjo.

Izboljšave v večpredstavnostnih paketih

Ÿ Photo Station: Nova orodja za komunikacijo uporabnikom pomagajo bolj učinkovito zbirati povratne informacije drugih ljudi, nove zmogljivosti albumov za deljenje pa omogočajo lažje deljenje večjih količin fotografij.

Ÿ Audio Station: Izboljšan uporabniški vmesnik z bljižnjicami, kot sta na primer priljubljeni albumi in samodejno ustvarjeni seznami predvajanj, omogoča preprostejše iskanje. Novo orodje za identifikacijo glasbe ponuja posodabljanje podatkov o albumih in posameznih pesmih z le enim klikom, podpora za DSD predvajanje pa prinaša kakovostnejši zvok.

Ÿ Video Station: Novi starševski in nadzor zasebnosti onemogočata otrokom in drugim izbranim uporabnikom spremljanje določenih vsebin, možnosti personalizacije predvajanja omogočajo predvajanje priljubljenih videov na izbran način, medtem ko vnaprejšnje procesiranje videov zagotavlja boljšo kakovost predvajanja.

Če želite več informacij o programu Synology Beta obiščite https://www.synology.com/beta.

Za več informacij o Synology 2017 obiščite https://www.synology.com/events/2017_Synology

Dosegljivost

Paketi Synology beta so na voljo za prenos na DSM. Za več informacij o združljivosti DSM, nameščanju paketov in modelih na katerih je storitev omogočena obiščite https://www.synology.com/beta.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si