O-STA

List Group se širi: Nakup v Sloveniji - Večnadstropna parkirna hiša s 180 parkirnimi mesti omogoča dostop do centra Ljubljane - Poslovni koncept ostaja nespremenjen

Dunaj - Skupina List Group, eno izmed vodilnih gradbenih podjetij v Avstriji in upravljavec parkirnih hiš v Avstriji in sosednjih državah, je prevzela Kapitelj, večnadstropno parkirno hišo v Ljubljani, ki stoji na prominentni lokaciji v centru slovenske prestolnice.

Moderna dvonadstropna parkirna hiša pod istoimensko stanovanjsko-poslovno zgradbo na obrežju Ljubljanice se nahaja nasproti Zmajskega mosta na obrobju stare Ljubljane in ima 180 parkirnih prostorov. Katedrala, vzpenjača na grad in lutkovno gledališče so oddaljeni vsega tri minute peš.

Novi lastnik bo parkirno hišo upravljal v skladu z istim poslovnim konceptom kot prejšnji upravitelj.

Nakup večnadstropne Parkirne hiše Kapitelj v Ljubljani je prvi poslovni korak avstrijske skupine v Sloveniji.

Kot zasebno gradbeno podjetje in lastnik parkirnih hiš List Group s sedežem na Dunaju (www.list-group.at) že desetletja aktivno prispeva k razreševanju problema prometa v mestnih središčih. Preko svoje podružnice BOE Gebäudemanagement GmbH skupina upravlja 90 parkirnih hiš s skupno 25.000 parkirnimi mesti v Avstriji, Nemčiji, na Slovaškem, Madžarskem in v Hrvaški.

Foto: List Group/Angelov lahko uporabite zastonj, na voljo je prenos z ločljivostjo 300 dpi:

www.list-group.at/de/presse/parkhauskapitelj

Podnapis: Večnadstropna Parkirna hiša Kapitelj na obrobju stare Ljubljane

Dodatne informacije:
Bauer PR E.U.

Aslangasse 93, A-1190 Dunaj
Tel.: + 43 1 320 95 45 - 0
Fax: + 43 1 320 95 45 - 12
E-pošta: public.relations@viktorbauer.com
www.viktorbauer.com