O-STA

Telekom Slovenije je v programsko shemo dodal sedem novih TV-programov, med katerimi je tudi Sportklub Golf

Ljubljana, 9. januarja - Naročnikom televizije Telekoma Slovenije je od danes dalje na voljo sedem novih TV-programov, in sicer Sportklub Golf, N1, Grand 1 in Grand 2, OK Bambino, Orlando kids ter Lov in Ribolov. TV-programa N1 in Sportklub Golf sta na voljo tudi v ločljivosti HD, predvsem po slednjem pa je bilo med gledalci veliko povpraševanja.

Uporabniki televizije Telekoma Slovenije najdejo nove programe na naslednjih programskih mestih: Sportklub Golf na 536, Sportklub Golf HD na 537, N1 na 733, N1 HD na 734, Grand 1 na 336, Grand 2 na 337, OK Bambino na 414, Orlando Kids na 415 ter Lov in ribolov na 128.

Skupno imajo sicer naročniki televizije Telekoma Slovenije na voljo že več kot 300 TV-programov, od tega 45 v ločljivosti HD, ob tem pa Telekom Slovenije uporabnikom nudi tudi številne napredne storitve, s katerimi lahko le-ti spremljanje TV-vsebin prilagodijo svojim željam.

Tako je bil Telekom Slovenije prvi, ki je slovenskim televizijskim gledalcem omogočil priljubljeno storitev Ogled nazaj do 7 dni, ki jo uporablja že več kot 75 odstotkov naročnikov televizije Telekoma Slovenije. Na ta način si lahko gledalci najljubše nadaljevanke, filme in ostale TV-vsebine ogledajo takrat, ko imajo čas. Ob tem imajo naročniki v videoteki DKino in naročniških videotekah (Pickbox, Voyo, Minimax+ ter HBO OD in HBO GO) na voljo tudi dodatne TV-vsebine na zahtevo.

Storitev TViN naročnikom televizije Telekoma Slovenije omogoča, da lahko TV-programe spremljajo prek računalnika, tablice ali pametnega mobitela, pri izbiri pa jim pomaga enostaven in hiter pregled filmov, otroških vsebin ter dokumentarnih in športnih oddaj po 360-stopinjskih tematskih sklopih. Navedeni sklopi omogočajo pregled vsebin TV-sporeda, ki so na voljo v zadnjih sedmih dneh.

Brezplačna mobilna aplikacija Daljinec+ pa uporabnikom prek priporočilnega sistema pomaga pri izbiri TV-vsebin, ki si jih želijo ogledati na televiziji ali prek storitve TViN.

V Telekomu Slovenije za celovito ponudbo komunikacijskih storitev za vso družino in bogat nabor TV-vsebin priporočajo paket Modri.

Več o ponudbi storitev Telekoma Slovenije na www.telekom.si.