O-STA

Telekom Slovenije omogoča polovično naročnino izbranih mobilnih paketov brez vezave za dve leti - za dva

Telekom Slovenije naročnikom paketov Brezskrbni A, B in C ter paketa Dogaja, ki do 31. marca 2017 pripeljejo novega naročnika mobilnih storitev, omogoča polovično mesečno naročnino izbranega paketa za dve leti. V akciji "Ugodnost, vredna objema" lahko sodelujejo tako novi kot obstoječi naročniki navedenih mobilnih paketov Telekoma Slovenije. Pri tem vezava ob sklenitvi naročniškega razmerja ni pogoj za pridobitev ugodnosti, ki velja za oba, tako obstoječega kot novega naročnika. Prihranek pri mesečni naročnini lahko naročniki izkoristijo tudi za nakup novega mobitela po akcijski ceni na obroke.

Telekom Slovenije s paketi Brezskrbni naročnikom omogoča neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja in neomejeno pošiljanje sporočil. Z uporabo mobilnega interneta se prenos podatkov v domačem omrežju zaračuna le takrat, ko ga naročniki potrebujejo, in glede na dejansko porabo.

Paket Brezskrbni A je v akcijski ponudbi na voljo za 10,48 evra mesečno (redna mesečna naročnina 20,95 evra) in z doplačilom največ 2 evra za 2 GB prenosa podatkov na mesec. Paket Brezskrbni B je naročnikom v akcijski ponudbi na voljo za 10,48 evra mesečno (redna mesečna naročnina 20,95 evra) in največ 5 evrov mesečnega doplačila za 10 GB prenosa podatkov.

Za naročnike, ki potrebujejo brezskrbno komunikacijo tako v Sloveniji kot EU, je na voljo paket Brezskrbni C, ki v akcijski ponudbi za 20,98 evra (redna mesečna naročnina 41,95 evra) vključuje neomejene klice in SMS-sporočila v Sloveniji in EU ter 30 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije ter 1 GB prenosa podatkov v državah območja EU.

Naročniški paket Dogaja, ki je namenjen mladim med 11. in 31. letom, v akcijski ponudbi za zgolj 8,98 evra mesečno (redna mesečna naročnina 17,95 evra) vključuje 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije, medtem ko se klici in sporočila obračunavajo po porabi (2 centa na minuto klica ali poslano sporočilo), vendar nikoli več kot 4 evre na mesec.

Več o ponudbi storitev Telekoma Slovenije na http://ts.si/mesec-objemov.