O-STA

3TS Capital Partners predstavlja več milijonsko investicijo v slovensko IT podjetje

V sredo, 29.marca 2017 vas vabimo na predstavitev investicije upravljavca skladov tveganega kapitala v slovensko IT podjetje Parsek d.o.o. Svetoslav Stefanov, direktor investicij pri 3TS Capital Partners - vodilni privatni sklad in investitor v perspektivna tehnološka podjetja v Evropi, bo predstavil razloge, interes, vizijo in cilje, ki jih jih sklad želi z naložbo doseči, Janez Bensa, CEO in partner podjetja Parsek pa bo konkretno predstavil, kaj ta več milijonska investicija v IT podjetje pomeni iz vidika razvoja ta trenutek in iz vidika pospešene komercializacije produkta Vitaly® v bodoče.

Srečanje s predstavniki medijev bo v sredo, 29. marca 2017 od 12. do 13.00 ure v hotelu Slon, Slovenska cesta 34, Ljubljana. Predstavitev bo trajala do predvidoma 12.30 ure, med 12.30 in 13.00 uro pa bosta govorca na voljo za individualne izjave in pogovore. Dogodek bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku.

Po dogodku za medije, se bo ob 13.00 uri pričel Tech Lounge Event, dogodek za poslovne partnerje, kamor so vabljeni tudi predstavniki medijev.

Za vse informacije lahko pokličete: Jadranka Jezeršek Turnes, tel: 030 300 620, email: jadranka@kontekst-svetovanje.si, kamor potrdite tudi vašo prisotnost in potrditev interesa za poseben pogovor.

Vljudno vabljeni!