O-STA

NOVO: e-paket INS s komentarjem ZFPPIPP avtorice dr. Nine Plavšak

Na letošnjih Dnevih insolvenčnega prava, ki so potekali 25. in 26. 1. 2017 na Pravni fakulteti v Ljubljani, je bil premierno predstavljen nov e-paket INS avtorice dr. Nine Plavšak.

Že od leta 2008 velja Zakon o finančnem poslovanju, postopkih zaradi insolventnosti in prisilnem prenehanju (ZFPPIPP), ki je do danes doživel že vrsto sprememb. Da bi vam lahko ponudili vedno ažuren zakon in tudi vedno ažuren komentar, je v sodelovanju z dr. Nino Plavšak nastal e-paket INS, ki prinaša povsem nov pristop v uporabi spletne (on-line) rešitve.

E-paket INS vključuje:

· sproti ažuriran zakon ZFPPIPP z vsemi čistopisi

· ažuren komentar zakona ZFPPIPP avtorice dr. Nine Plavšak

· vse podzakonske akte, sprejete na podlagi ZFPPIPP

· dostop do vseh sodnih odločb v povezavi z ZFPPIPP

· sodbe Sodišča EU in druge akte EU

· strokovne članke s področja insolvenčnega prava iz več kot desetih revijGlavne novosti e-paketa INS, ki ga lahko poimenujemo kar e-paket nove generacije:

· urejena sodna praksa (ključni deli izbranih odločb) - urednici Maja Lajevec in Mateja Levstek

· ažurirani vzorci dokumentov na podlagi ZFPPIPP (predlogi, sklepi, zahtevki, itd.)

· e-komentar zakona nove generacije, ki je interaktiven, kar pomeni medsebojno sklicevanje med posameznimi razdelki v komentarju


Poleg e-komentarja ZFPPIPP je na voljo tudi knjižna izdaja komentarja ZFPPIPP z urejeno sodno prakso in vzorci dokumentov, avtorice dr. Nine Plavšak.

UGODNO PREDNAROČILO

E-paket INS in knjižno izdajo komentarja ZFPPIPP lahko do 31. 3. 2017 naročite po ugodni prednaročniški ceni. Priporočamo nakup kombinacije e-paketa INS in knjige, kjer vam knjigo podarimo in lahko prihranite kar do 411 €. Izid e-paketa INS in knjige je v mesecu aprilu.

Več o e-paketu INS >>>

Lepo vas pozdravljamo,

Tax-Fin-Lex d.o.o.