O-STA

Telekom Slovenije tudi med letošnjimi prvomajskimi prazniki svojim uporabnikom na Hrvaškem omogoča ugoden mobilni prenos podatkov

Telekom Slovenije bo tudi letos svojim uporabnikom mobilnih storitev med prvomajskimi prazniki na Hrvaškem omogočil ugodno ponudbo prenosa podatkov. Uporabnikom, ki bodo od petka, 21. aprila, do srede, 3. maja, v omrežju operaterja Hrvatski Telekom vklopili podatkovno opcijo HR-internet, bo 3 GB prenosa podatkov na voljo za 10 evrov, in sicer do konca maja. Opcijo HR-internet lahko izkoristijo tudi predplačniški uporabniki Mobi. Ob tem je uporabnikom na voljo tudi možnost hitrega mobilnega prenosa podatkov LTE/4G.

Uporabnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije, ki bodo v promocijskem obdobju od 21. aprila do vključno 3. maja 2017 vklopili opcijo HR-internet za prenos podatkov v omrežju operaterja Hrvatski Telekom (omrežje z imeni HR-CRONET, T-Mobile HR ali HT HR), bo storitev od vklopa do konca maja na voljo le za 10 evrov.

Opcija HR-internet v redni ponudbi sicer omogoča 3 GB prenosa podatkov v omrežju operaterja Hrvatski Telekom za 20 evrov mesečno. Zato v Telekomu Slovenije uporabnikom, ki opcije HR-internet po izteku akcijske ponudbe ne bodo več potrebovali, svetujejo, da si jo izključijo pred 1. junijem 2017, saj se bo od tega dne dalje storitev obračunavala po rednem ceniku. Naročniki lahko izbrano opcijo uporabljajo tudi na kartici SIM 2, ki si zakupljene količine deli z nosilno kartico.

Opcijo HR-internet lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije vključijo tako, da pošljejo SMS z vsebino HR internet na številko 1918, izklopijo pa tako, da na številko 1918 pošljejo SMS z vsebino HR internet NE (poslani SMS se obračuna po veljavnem ceniku). Po vklopu je storitev aktivna do preklica in se samodejno podaljša v naslednje obračunsko obdobje. Storitev se obračuna za celotno obračunsko obdobje, ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve.

Navedena cena vključuje DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.