O-STA

NLB že 20 let tudi s Primorci

26. april 2017

NLB, ki v teh dneh praznuje 20 let delovanja na Obali, je obletnico praznovala na prav poseben način - v družbi strank in z donacijo Medgeneracijskemu društvu Svetilnik.


Pred dvema desetletjema je kot prva NLB poslovalnica na Obali svoja vrata 1. aprila 1997 odprla poslovalnica v Kopru; kmalu zatem sta sledili še poslovalnici v Luciji in Izoli. "NLB je takrat v tem okolju začela praktično z ničle, danes pa smo po številu strank na drugem mestu, na kar smo zelo ponosni," je ob tej priložnosti povedala direktorica Podružnice Primorska, Goriška in Notranjska Lučana Krmac.

Okroglo obletnico so v koprski poslovalnici praznovali ves mesec. Obeležili so jo s tednom NLB Vite, tednom NLB Skladov in tednom NLB storitev, prav poseben dan pa so pripravili včeraj, 25. aprila. Že v jutranjih urah so namreč v poslovalnici v sodelovanju z Minicitiyjem gostili mlade iz vrtca Koper ter jim na zanimiv in igriv način predstavili delo bančnika in bančne storitve. Zatem je vodja poslovalnice Marica Božič na zaključno prireditev povabila še stranke, ki sta jih pozdravili direktorica Poslovne mreže Tanja Ahlin in direktorica Podružnice Primorska, Goriška in Notranjska Lučana Krmac. Na prireditvi so Medgeneracijskemu društvu Svetilnik, ki izvaja program skupin starih ljudi za samopomoč, podelili tudi donacijo v višini 2000 evrov.

"V dveh desetletjih, odkar je NLB prisotna na Obali, smo resnično zaživeli s Primorci. Poznamo naše stranke in sosede ter smo zato še toliko bolj veseli, ko jim lahko priskočimo na pomoč, denimo z donacijo, kakršna je današnja. Medgeneracijsko društvo Svetilnik opravlja pomembno delo - ponuja roko in pomoč tistim, ki jo potrebujejo. NLB pa s to donacijo sporoča, da je za okolje in stranke tu tudi ona," je ob tem dejala Lučana Krmac.

"V NLB se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do okolja, v katerem poslujemo. Ponosni smo, ker si skupaj z zaposlenimi prizadevamo izboljšati življenjske pogoje v lokalnih skupnostih - samo lani smo jim denimo namenili približno 70 donacij. S tovrstnimi akcijami hočemo pripevati k boljšemu in bolj kakovostnemu življenju vseh prebivalcev. Da smo sposobni v ključnih trenutkih stopiti skupaj in sodelovati ter drug drugemu pomagati, je v tem vse hitrejšem svetu izjemnega pomena," pa je povedala Tanja Ahlin.

NLB Komuniciranje

Vsa sporočila za javnost