O-STA

Telekom Slovenije je za uporabnike pripravil prvi mobilni paket za brezskrbno komunikacijo tako doma kot v državah EU

Ljubljana, 26. aprila - Telekom Slovenije je svojim uporabnikom pripravil novi mobilni paket EU Vključeni, ki je prvi mobilni paket, ki v mesečni naročnini vključuje vse storitve za brezskrbno komunikacijo tako v Sloveniji kot v državah EU. Mobilni paket EU Vključeni tako za 21,95 evra mesečno v Sloveniji in v državah Evropske unije omogoča neomejene klice in sporočila ter 10 GB prenosa podatkov, poleg tega pa vključuje tudi 120 minut odhodnih klicev iz Slovenije v države EU-območja.

Poleg tega sta le naročnikom paketa EU Vključeni mobitela iPhone SE in Samsung 7 na voljo po posebni ceni. Tako je iPhone SE na voljo že za 9,95 evra mesečno, Samsung S7 pa za 14,95 evra mesečno. Navedeni pogoji veljajo ob vezavi za 24 mesecev. Paket je na voljo tako zasebnim kot poslovnim uporabnikom.

Naročniki paketa EU Vključeni lahko paket samodejno uporabljajo tudi na drugi številki in tako zakupljene količine uporabljata dva uporabnika.

V primeru, da naročniki Telekoma Slovenije komunikacijske storitve povežejo v skupni račun, pridobijo še dodatni popust. Tako ob hkratni naročnini na fiksne storitve z ugodnostjo Poveži in prihrani mesečna naročnina za paket EU Vključeni znaša le 19,95 evra. Upokojencem pa je paket z ugodnostjo Penzion na voljo le za 18,95 evra mesečno.

Države območja EU-tarife so Avstrija, Belgija, Bolgarija, Ciper (storitev ne velja za Turško republiko Severni Ciper), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Francoska Gvajana, Gibraltar, Grčija, Guadeloupe, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Martinique (francoski del), Monako, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Reunion, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Akcijska ponudba paketa EU Vključeni velja od 26. aprila do 30. junija letos.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.