O-STA

Zavedanje o pomenu varnega shranjevanje podatkov in dokumentov je vse večje

Ljubljana, 12. maja - Tako v zasebnem kot v poslovnem okolju se vedno bolj zavedamo pomena varnega shranjevanja podatkov in dokumentov. Zato je Telekom Slovenije za varno shranjevanje podatkov v oblaku za podjetja pripravil pakete Office 365, ki omogočajo enostavno uporabo tako na računalnikih kot mobilnih napravah, hkrati pa tudi vse potrebno za učinkovito in odzivno poslovanje brez nakupa in nameščanja strežniške programske opreme. Poleg varnega shranjevanja in dostopa do podatkov paketi Office 365 na ključ podjetjem zagotavljajo tudi rešitve za obvladovanje tveganj v primeru izgube oziroma okvare računalnika, tablice ali mobitela. Navedene rešitve so na voljo že od 5,12 evra mesečno.

S paketi Office 365, ki omogočajo lažjo digitalizacijo pisarniškega poslovanja ter vključujejo pisarniška orodja Microsoft Office, e-pošto in ostale napredne storitve, je zagotovljeno varno shranjevanje podatkov, dostop do njih pa je mogoč prek stacionarnih ali mobilnih komunikacijskih naprav. Podatki so z najnaprednejšo zaščito varno shranjeni v oblaku, v katerem je uporabnikom s programom OneDrive for Businees na voljo 1 TB prostora.

Glede na potrebe poslovanja posameznega podjetja je Telekom Slovenije pripravil tri različne pakete:

1. paket Office 365 Business Essentials za 5,12 evra mesečno na uporabnika omogoča dostop do storitev kjerkoli in kadarkoli prek različnih naprav z internetno povezavo, varno shranjevanje dokumentov, poslovno e-pošto z velikim poštnim nabiralnikom, izdelavo spletne strani in internega portala za izmenjavo dokumentov ter storitvi Skype for Business in Yammer;

2. paket Office 365 Business za 10,74 evra mesečno na uporabnika vsebuje najsodobnejše različice pisarniških orodij Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote), 1 TB prostora za varno shranjevanje dokumentov, delovanje aplikacij pa je zagotovljeno tudi brez internetne povezave; ter

3. paket Office 365 Business Premium za 12,93 evra mesečno na uporabnika vsebuje vse funkcionalnosti paketov Office 365 Business Essentials in Office 365 Business.

Do 31. julija letos velja akcijska ponudba, v okviru katere Telekom Slovenije naročnikom poslovnih paketov omogoča namestitev paketa Office 365 brez stroškov (redna cena namestitve je 190 evrov). Podjetniki, ki se bodo odločili za enega izmed navedenih paketov, za vzpostavitev sistema varnega shranjevanja podatkov ne potrebujejo dodatnega računalniškega znanja, saj vse potrebno uredijo strokovnjaki Telekoma Slovenije na daljavo. Zaposleni enostavno začnejo dokumente shranjevati v sistemske mape, hramba podatkov pa poteka v realnem času.

Namestitev paketa Office 365 na ključ bo Telekom Slovenije na daljavo brezplačno omogočil tudi vsem obstoječim naročnikom poslovnih paketov.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.