O-STA

MCI Management Center Innsbruck začenja z doktorskim študijem managementa

Priznane evropske univerze uvajajo nov pionirski doktorski študij | Avstrijske oblasti potrdile akreditacijo | Začetek jeseni 2017 | Inovativna oblika študija pritegnila svetovno zanimanje

Poslovna šola (Entrepreneurial School®) sporoča dobro novico:

Skupni doktorski program za poslovneže je po postopku ugotavljanja kakovosti v skladu z mednarodnimi standardi prejel akreditacijo. Vsi kriteriji za zagotavljanje kakovosti temeljijo na mednarodnih kriterijih za zagotavljanje kakovosti višješolskega študija, pregledala pa jih je neodvisna Avstrijska agencija za zagotavljanje kakovosti in akreditacije (Agency for Quality Assurance and Accreditation Austria (§ 27 HS-QSG)).

Štiriletni skupni doktorski program (Executive PhD Program), ki ga ponujajo Univerza v Antwerpnu, Antwerp Management School in Management Center Innsbruck, se bo začel jeseni 2017, potekal pa bo v angleščini na kampusih v belgijskem Antwerpnu in avstrijskem Innsbrucku.

Evropski doktorski program za poslovneže je namenjen poslovnežem in managerjem, zapolnil pa bo vrzel med tradicionalnimi akademskimi doktorskimi programi (PhD) in praktično usmerjenimi doktorskimi programi (DBA). Novi program je pritegnil široko mednarodno zanimanje akademikov in poslovnežev.

Informacije in svetovanje:

Sebastian Engels, BA

+43 512 2070 - 2121

sebastian.engels@mci.edu

Podrobnejše informacije:

www.mci.edu/executivephd

Napis pod sliko: Sodelujoči pri poslovnem doktorskem programu za management - od leve proti desni: dr. Hugo Marynissen, akademski direktor poslovnega doktorskega programa na Antwerp Management School; PD prof. dr. Bernd Ebersberger, akademski direktor poslovnega doktorskega programa na MCI; prof. dr. Rudy Martens, dekan Ekonomske fakultete na Univerzi v Antwerpnu; prof. dr. Paul Matthyssens, dekan Antwerp Management School; prof. dr. Andreas Altmann, rektor MCI; prof. dr. Bart Cambré, prodekan za znanje in raziskave na Antwerp Management School; Bettina Stichauner, pomočnica rektorja MCI.